Κορυφαίος Ισραηλινός ανοσολόγος καταδικάζει την παγκόσμια αντιμετώπιση του COVID

1518
Κορυφαίος Ισραηλινός ανοσολόγος καταδικάζει

Διευθυνόμενη από «ψευδή προπαγάνδα», είναι «καταδικασμένη να αποτύχει»

Zero Hedge,Jan 13, 2022

Professor Udi Qimron, Faculty of Medicine, Tel Aviv University Via Swiss Policy Research,

[ Η δημοσίευσή της ανοικτής επιστολής του από κορυφαία εφημερίδα αποτελεί επίζηλο τίτλο εξαίρεσης του ισραηλινού Τύπου από τις επονείδιστες νεωτερικές πρακτικές του Τύπου πλείστων άλλων χωρών, ιδιαίτερα ευαίσθητων για την προστασία της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…]

Μετάφραση/εισαγωγή: Μιχαήλ Στυλιανού

Ο καθηγητής Ehud Qimron, επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ανοσολόγους, έχει γράψει μια ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας δριμύτατα την ισραηλινή – και μάλιστα παγκόσμια – διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρωτότυπη επιστολή στα εβραϊκά: N12 News (6 Ιανουαρίου 2022), μεταφρασμένη από το Google/SPR. Δείτε επίσης: Η πρόβλεψη του καθηγητή Qimron από τον Αύγουστο του 2020: “Η ιστορία θα κρίνει την υστερία” (INN).

Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχτείς την αποτυχία.

Στο τέλος, η αλήθεια θα αποκαλύπτεται πάντα και η αλήθεια για την πολιτική του κορονοϊού αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όταν οι καταστροφικές έννοιες καταρρέουν μία προς μία, δεν έχει μείνει τίποτα άλλο από το να πούμε στους ειδικούς που ηγήθηκαν της διαχείρισης της πανδημίας – σας τα είπαμε.

Δύο χρόνια αργότερα, συνειδητοποιείτε επιτέλους ότι ένας αναπνευστικός ιός δεν μπορεί να ηττηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεστε, επειδή δεν έχετε παραδεχτεί σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι σαφές ότι έχετε αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σας, και ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης δυσκολεύονται ήδη να καλύψουν την ντροπή σας.

Αρνείστε  να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που ξεθωριάζουν από μόνα τους, παρά τα χρόνια παρατηρήσεων και επιστημονικών γνώσεων. Επιμένετε να αποδίδετε κάθε εξασθένηση ενός κύματος αποκλειστικά στις πράξεις σας, και έτσι μέσω ψευδούς προπαγάνδας “ξεπεράσατε την πανούκλα”. Και πάλι  νικήσατε, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Αρνείστε  να παραδεχτείτε ότι οι μαζικές εξετάσεις είναι αναποτελεσματικές, παρά τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης που το δηλώνουν ρητά («Σχέδιο ετοιμότητας του συστήματος υγείας για την πανδημία γρίπης, 2007», σ. 26).

Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τους αναρρωμένους ανθρώπους. Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασμένοι είναι μεταδοτικοί, παρά τις παρατηρήσεις. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε ανοσία της αγέλης με εμβολιασμό – και αποτύχατε και σε αυτό.

Επιμείνατε να αγνοείτε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους ενήλικες, από ό, τι για τους νέους που δεν βρίσκονται σε ομάδες κινδύνου, παρά τη γνώση που ήρθε από την Κίνα ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη “Διακήρυξη του Μπάρινγκτον”, υπογεγραμμένη από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής. Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντείτε, να τους διαστρεβλώνετε και να τους δυσφημείτε. Αντί για τα κατάλληλα προγράμματα και ανθρώπους, έχετε επιλέξει επαγγελματίες που δεν έχουν σχετική εκπαίδευση για τη διαχείριση της πανδημίας (φυσικοί ως κύριοι κυβερνητικοί σύμβουλοι, κτηνίατροι, αξιωματικοί ασφαλείας, προσωπικό μέσων ενημέρωσης κ.λπ.).

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα εμβόλια και οι αναφορές για παρενέργειες έχουν ακόμη διαγραφεί από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέσουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, για να μην τους καταδιώξετε όπως κάνατε σε μερικούς από τους συναδέλφους τους.

Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην εμμηνορροϊκή ένταση και τους χρόνους εμμηνορροϊκού κύκλου. Κρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion). Αντ ‘αυτού, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Μη αναστρέψιμη ζημιά στην εμπιστοσύνη

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεών σας, αγνοήσατε επίσης το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε εσάς σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα, και έχετε διαβρώσει το καθεστώς σας ως πηγής εξουσίας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ χωρίς αποτέλεσμα – για τη δημοσιότητα εκφοβισμού, για αναποτελεσματικές δοκιμές, για καταστροφικές καραντίνες και για διατάραξη του ρυθμού της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταστρέψατε την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ενοχές, φοβισμένα, να καπνίζουν, να πίνουν, να εθίζονται (σε ναρκωτικά), να ξεστρατίζουν και να τσακώνονται, όπως βεβαιώνουν οι διευθυντές των σχολείων σε όλη τη χώρα. Έχετε βλάψει τα μέσα διαβίωσης, την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική  και τη σωματική υγεία.

Συκοφαντούσατε συναδέλφους που δεν παραδόθηκαν σε σας, στρέψατε το λαό τον ένα εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε τον λόγο. Στιγματίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς του κοινού και ως διαδοσίες ασθενειών. Προωθείτε, με πρωτοφανή τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιλογής ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για την ιατρική τους επιλογή. Μια επιλογή που στερείται επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών — μπορείτε να δείτε καθαρά ότι η καταστροφή που προκαλέσατε έχει προσθέσει μόνο θύματα, πέρα από τα ευάλωτα στον ιό. Η οικονομία που καταστρέψατε, οι άνεργοι που προκαλέσατε και τα παιδιά των οποίων την εκπαίδευση καταστρέψατε — είναι τα πλεονάζοντα θύματα μόνο ως αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει ιατρική έκτακτη ανάγκη, αλλά καλλιεργείτε μια τέτοια κατάσταση εδώ και δύο χρόνια λόγω της λαγνείας για εξουσία, προϋπολογισμούς και έλεγχο. Η μόνη έκτακτη ανάγκη τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να χαράζετε πολιτικές και να κάνετε τεράστιες δαπάνες για την προπαγάνδα και την ψυχολογική μηχανική, αντί να τις κατευθύνετε  στην ενίσχυση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρέπει να σταματήσει!

Καθηγητής Udi Qimron, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο τελ Αβίβ

*Το κείμενο εκφράζει προσωπικές απόψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας