Κλείνουν τα θέατρα – Ακυρώνονται παραστάσεις και δραστηριότητες

835
αντιμέτωποι

Με ανακοίνωσή του το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ενημερώνει ότι για 14 μέρες αναστέλλεται η λειτουργία της Δραματικής Σχολής και των Θεατρικών Εργαστηρίων. Επίσης, ακυρώνονται οι παραστάσεις της Βρεφικής, της Παιδικής, της Νεανικής Σκηνής, καθώς και του Θεάτρου Σκιών.

Αναστολή λειτουργίας της μεγάλης αίθουσας της Λυρικής

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Ελληνική Πολιτεία και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει:

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος 

– Τη μεταφορά της παραγωγής Μέσα Χώρα στο προσεχές χρονικό διάστημα ή στην επόμενη καλλιτεχνική περίοδο, καθώς στην εν λόγω παραγωγή η πλειοψηφία των ερμηνευτών είναι 65+, ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στις πρόβες.

– Την αναστολή των παραστάσεων του Μαρτίου της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ Δον Κιχώτης. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξει ενημέρωση για τις παραστάσεις Απριλίου και Μαΐου της εν λόγω παραγωγής.

– Την αναστολή και της τρίτης παράστασης της Πάπισσας Ιωάννας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου.

Εναλλακτική Σκηνή 

– Τη μεταφορά της παραγωγής Europa στην επόμενη καλλιτεχνική περίοδο, καθώς ο θίασος του Ελληνογερμανικού Θεάτρου της Κολωνίας δεν δύναται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό.

– Την αναστολή των παραστάσεων Μαρτίου και Απριλίου της παραγωγής Το ερωτευμένο σύννεφο, καθώς στην εν λόγω παραγωγή πρωταγωνιστεί παιδική χορωδία, η οποία –στο πλαίσιο των μέτρων για την αναστολή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων– δεν επιτρέπεται να λάβει μέρος σε πρόβες. Στο τέλος Απριλίου θα υπάρξει ενημέρωση για τις παραστάσεις του Μαΐου της εν λόγω παραγωγής.

Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραγωγές / παραστάσεις που αναστέλλονται ή μεταφέρονται, σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους ή τη μεταφορά των εισιτηρίων.

Ακυρώνονται παραστάσεις και μαθήματα στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναστέλλει τις ακόλουθες λειτουργίες του μέχρι και την Παρασκευή 20 Μάρτη:

Τις προγραμματισμένες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» και στο θεατράκι «Μπάρρυ».

Τις προγραμματισμένες παραστάσεις του «Αρματος Θέσπιδος».

Τα μαθήματα στη Δραματική Σχολή.

Τα μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι.

Το ΔΗΠΕΘΕ θα παρακολουθεί τις επιστημονικές οδηγίες και θα πάρει στις δομές του όλα τα απαραίτητα και προτεινόμενα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του, των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών, μαθητών, σπουδαστών, δασκάλων και πολιτών που επικοινωνούν με το θέατρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας