Κινητοποιήσεις συνταξιούχων στις αρχές Οκτωβρίου κατά της περικοπής των συντάξεων

1432
συνταξιούχων

Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν για τις αρχές Οκτωβρίου οι συνταξιούχοι σε διάφορες πόλεις, αντιδρώντας στις περικοπές συντάξεων.

Κάλεσμα για τις κινητοποιήσεις απευθύνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

«Να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να επιβάλει τις νέες θανατηφόρες περικοπές του νόμου 4387/16. Να διεκδικήσουμε ό,τι μας έχουν αφαιρέσει όλες οι κυβερνήσεις. Να καταδικάσουμε τη δημαγωγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει τον ίδιο στόχο στο Ασφαλιστικό.

Να απορρίψουμε την ψεύτικη προπαγάνδα της κυβέρνησης, τα ψέματα και τις μισές αλήθειες που καλλιεργεί τον εφησυχασμό έχοντας κατά νου τις εκλογές. Την κάλπικη, ψεύτικη αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση και τα κόμματα που προηγούμενα κυβέρνησαν και όλοι μαζί μάς έχουν τσακίσει. Την αλήθεια, όσα παραμύθια και να λένε, δεν μπορούν να την κρύψουν. Μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τα μέτρα για τις νέες περικοπές», επισημαίνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί Παναττική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 10.00 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Θα προηγηγθούν κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου:

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στα Γιάννενα στις 10.30 στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στη Λάρισα στις 10.30 στην κεντρική πλατεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας