Κινητοποίηση κατοίκων της Κυψέλης με τη συμμετοχή της ΛΑΕ ενάντια σε παράνομη κεραία

1936

Τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Επιτροπής Κατοίκων Αλεπότρυπας Κυψέλης την Κυριακή 7 Μαΐου ενάντια στην παράνομη κεραία στην οδό Βρυάντος.
Δεκάδες κάτοικοι έκαναν πορεία διαμαρτυρίας απαιτώντας την κατεδάφιση τη κεραίας. Αξίζει να σημειωθεί πως, παρότι η βάση της κεραίας έχει κριθεί κατεδαφιστέα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Φ.5408/5482/14/30-03-2015) το 2015, η κεραία συνεχίζει και εκπέμπει σκανδαλωδώς υπό τις ευλογίες του Δήμου Αθηναίων και της κυβέρνησης, έχοντας μάλιστα εγκαταστάσεις στο ισόγειο τοπικής πολυκατοικίας. Οι συνέπειες τέτοιας εγκληματικής αμέλειας εκ μέρους των αρχών έχουν εκτεθεί στο παρελθόν πολλάκις από το σύνολο των επιστημονικών κύκλων και συνδέονται άμεσα με σοβαρές επιπλοκές στην υγεία των κατοίκων.
Στο κάλεσμα των κατοίκων ανταποκρίθηκαν ανεξάρτητες κοινοτικοί σύμβουλοι της 5ης και 7ης Κοινότητας του Δήμου Αθήνας, καθώς και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Δυστυχώς, η πορεία διακόπηκε αρκετά μέτρα από την κατοικία του Αλέξη Τσίπρα από αδικαιολόγητα ισχυρή αστυνομική δύναμη – λες και η ζωή του πρωθυπουργού απειλείται από τους ανθρώπους που μάχονται για την υγεία τους!
Η Λαϊκή Ενότητα θα συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να εμποδίζει την προστασία της δημόσιας υγείας και το νόμιμο συμφέρον των κατοίκων.
Απαιτούμε την άμεση κατεδάφιση της καρκινογόνας κεραίας της οδού Βρυάντος!
Κανένα επιχειρηματικό συμφέρον πάνω από την δημόσια υγεία!
kipseli keraia1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας