Κατερίνη: Επιτυχημένη περιοδεία και μαζική συγκέντρωση της ΛΑ.Ε με τον Παναγ. Λαφαζάνη

2916
Κατερίνη

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, επισκέφθηκε την Δευτέρα (27/3) την πόλη της Κατερίνης.
Ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τον Ζήση Ζάννα πρώην βουλευτή του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της ΛΑ.Ε στο νομό Πιερίας, με τον συντονιστή της Τοπικής Επιτροπής της ΛΑ.Ε και πολλά στελέχη της παράταξης, περιόδευσε από το πρωί της Δευτέρας στην πόλη της Κατερίνης.
Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε συναντήθηκαν με πολλούς πολίτες, επισκέφθηκαν μαγαζιά και καφετέριες και αντάλλαξαν απόψεις με εκατοντάδες πολίτες και νέους.
20170327_122018(0)
Η υποδοχή που συνάντησε η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε από τους πολίτες της Κατερίνης υπήρξε ιδιαίτερα θερμή, ενώ πολύ θετική ανταπόκριση στον κόσμο έβρισκαν οι θέσεις της ΛΑ.Ε με αιχμή το εθνικό νόμισμα στην βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος.
Τα στελέχη της ΛΑ.Ε επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά με τις συζητήσεις τους στην πόλη της Κατερίνης ότι η έξοδος από την ευρωζώνη αλλά και η έξοδος από την ΕΕ μαζί με προοδευτικές αλλαγές, όπως η εθνικοποίηση των τραπεζών, η διαγραφή του δημοσίου χρέους και η σεισάχθεια επί του ιδιωτικού χρέους τείνουν να καταστούν πλειοψηφικά αιτήματα της κοινωνίας για μια διέξοδο από την κρίση.
Το απόγευμα ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε είχαν συνάντηση με την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης και τις απολυμένες από την εμπορική αλυσίδα της Βόρειας Ελλάδας “Καρυπίδης” οι οποίες ανέρχονται περίπου στις 1400 σε όλη την Βόρειο Ελλάδα προκαλώντας μείζον κοινωνικό πρόβλημα.
Ο Παν. Λαφαζάνης κατήγγειλε τα τεχνάσματα της “Καρυπίδης Α.Ε.” ενάντια στους εργαζόμενους με την μεταβίβαση της εταιρείας σε εμπορική αλυσίδα του “προστάτη” του και ζήτησε την άμεση επαναπρόσληψη των εργαζομένων στη βάση της διαδοχικότητας. Ο Παν. Λαφαζάνης δεσμεύθηκε στις εργαζόμενες ότι θα κάνει προσπάθειες για τη συνάντηση με την παρουσία του με την Υπουργό Εργασίας.
Ο Παν. Λαφαζάνης έδωσε επίσης συνέντευξη τύπου σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και πλήθος συνεντεύξεων σε ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και τηλεοράσεις.
Το βράδυ ο Παν. Λαφαζάνης μίλησε σε μαζική συγκέντρωση και στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων.
omilia katerini laf martios17-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας