Καταρρέει το ΕΣΥ-Ευαγγελισμός: 92 υγειονομικοί με κορονοϊό-Κολλάνε ασθενείς-Απαγορεύτηκε το επισκεπτήριο!!!

1867

Εκρηκτική η κατάσταση στα Νοσοκομεία της χώρας με εικόνες χάους και με το υγειονομικό προσωπικό, μαζί και τους ασθενείς, παρ’ ότι πλήρως εμβολιασμένοι, να κολλάνε κορονοϊό και να τον διασπείρουν μαζικά μεταξύ τους και στους επισκέπτες!!!

Ο Παν.Λαφαζάνης τόνιζε στην Iskra ότι πλέον είναι “κακουργηματικές και ευθέως εγκληματικές οι ευθύνες του Κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης η οποία, σε τέτοιες ειδικά ώρες, κρατάει παντελώς αδικαιολόγητα και μόνο για λόγους εκδίκησης, εκτός ΕΣΥ τους εμπειρότατους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, πράγμα που κοστίζει ανθρώπινες ζωές”

Αυτήν την ώρα συνέχισε ο Π. Λαφαζάνης, “πρέπει αυταπάγγελτα να κινηθεί η εισαγγελέας και να διατάξει την άμεση κλήση των σε αναστολή υγειονομικών στην υπηρεσία τους και ταυτόχρονα να απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονίες στον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Υγείας, αφού παρά τις προειδοποιήσεις και τις εκκλήσεις συνεχίζουν να κρατούν έξω από το υγειονομικό σύστημα “εμπειροπόλεμους” υγειονομικούς, που με rapid test θα μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του με μεγαλύτερη ίσως ασφάλεια από το “εφησυχασμένο” λόγω εμβολίου προσωπικό.”

Αυτές τις ώρες επέμεινε ο Παν. Λαφαζάνης “χρειάζονται ειδικά, έκτακτα και υπερεπείγοντα μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ σε ανθρώπινο δυναμικό, επιστράτευση όλων των ιδιωτικών Νοσ/μείων-κλινικών καθώς και των ιδιωτών γιατρών, μαζί με τους φοιτητές ιατρικής, σε μια μεγάλη πανστρατιά εθνικής ανάγκης και προσφοράς”.

Όχι 10, ούτε 20, αλλά 92 υγειονομικοί είναι θετικοί στον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της  kathimerini.gr.

Τον αριθμό κρουσμάτων μετέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα.

Όπως είπε το μεγάλο πρόβλημα είναι η πιθανότητα αύξησης αυτού του ποσοστού, το οποίο θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες δυσχέρειες στη λειτουργία του νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, με απόφαση της διοίκησης απαγορεύθηκαν τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους ιατρικούς επισκέπτες.

Οι υγειονομικοί που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν κολλήσει εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς στην κοινότητα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και στους ασθενείς, κάτι που σημαίνει πως ένω εισάγονται ως αρνητικοί με PCR τεστ, όταν βγαίνουν από το νοσοκομείο, σε επανελέγχους ένα μεγάλο ποσοστό βγαίνει θετικό στον ιό. Όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα συμβεί εάν το ποσοστό των υγειονομικών που νοσούν αυξηθεί, όπως στην περίπτωση της Βρετανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλα νοσοκομεία υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με υγειονομικό προσωπικό να νοσεί με κορωνοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας