Καταγγελίες τραυματισμού αστυνομικού από “ακροδεξιούς”. Θεωρήθηκε μετανάστης! Διαψεύδει ΕΛ.ΑΣ.

919
αστυνομικού

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης του Έβρου, ομάδα αποτελούμενη από εθνοφύλακες και κυνηγούς που περιπολούσε στις Φέρες, κοντά στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, φέρεται να πυροβόλησε κατά Έλληνα αστυνομικού επειδή θεώρησε πως είναι παράτυπος μετανάστης που είχε περάσει τα σύνορα.

Από την πλευρά τους, πηγές της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, σημείωναν αρχικά ότι “διερευνούν το περιστατικό και μόλις ολοκληρώσουν την έρευνα, θα προβούν σε ανακοινώσεις“.

Λίγο αργότερα  οι υπηρεσίες της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τόνιζαν σε επίσημη ανακοίνωση ότι “δεν έχει καταγραφεί περιστατικό σε βάρος αστυνομικού την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φερών Έβρου. Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα“.

Ασφαλώς η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε το “αυτονόητο” και θα ήταν πολύ δύσκολο να ανέμενε κανείς να επιβεβαιώσει αυτές τις καταγγελίες, πολύ περισσότερο που ο τραυματισμός του αστυνομικού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν ελαφρύς και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη νοσοκομειακή περίθαλψη.

Ο λαός μας, όμως, λέει όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Δυστυχώς, καθημερινά πληθαίνουν τα κρούσματα ακροδεξιών που συγκροτούν ομάδες στα σύνορα και στα νησιά ή δρουν στο πλαίσιο των δυνάμεων της εθνοφυλακής ή και των σωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι πουλάνε “πατριωτισμό” και στο όνομά του παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους ή και προβαίνουν σε κάθε λογής τρομοκρατικές και εγκληματικές ενέργειες σε βάρος μεταναστών και σε βάρος ανυπεράσπιστων συμπολιτών μας που εμφορούνται από διαφορετικές αντιλήψεις.

Η κυβέρνηση, αντί να αποσιωπά ή να καλύπτει τέτοιου είδους άτομα και τις δραστηριότητές τους, τα οποία συχνά διασυνδέονται με στελέχη της Ν.Δ, οφείλει να αναλάβει την παραδειγματική τιμωρία τους, που δυσφημεί κάθε έννοια και ίχνος πατριωτισμού, γιατί σε λίγο αυτό νέο παρακράτος αν αφεθεί ασύδοτο, θα πνίξει και την ίδια και κυρίως θα σπρώξει την χώρα σε βαθιά ανωμαλία.

 

Β.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας