Καταγγελία Ρωσίας: Στο Ιντλίμπ ξεκίνησαν να βιντεοσκοπούν στημένες επιθέσεις με «χημικά»

1475
ιντλίμπ

Έχουν ξεκινήσει να βιντεοσκοπούν στημένες επιθέσεις με «χημικά» στη Συρία, αναφέρουν κάτοικοι στο Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία.

Όπως αναφέρει το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, όλα τα ψεύτικα πλάνα με «χημικές επιθέσεις» αναμένεται να σταλούν στα τηλεοπτικά κανάλια μέχρι το τέλος της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βιντεοσκόπηση μιας ψεύτικης επίθεσης με «χημικά όπλα έχει ήδη ξεκινήσει στην περιοχή Τζισρ αλ Σουγκούρ.

Στην περιοχή βρίσκονται από το πρωί τηλεοπτικά συνεργεία από κανάλια της Μέσης Ανατολής, καθώς και το παράρτημα ενός εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών των ΗΠΑ.

«Η… πλοκή περιέχει σκηνές που δείχνουν τα Λευκά Κράνη να “βοηθούν” τους κατοίκους του Τζισρ αλ Σουγκούρ, αφότου ο συριακός στρατός φέρεται να χρησιμοποίησε τις αποκαλούμενες “βόμβες — βαρέλια”», τονίζει το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης.

Την ίδια στιγμή, ο ρωσικός στρατός αναφέρει ότι έχουν μεταφερθεί στην περιοχή ουσίες με βάση το χλώριο, προκειμένου η «επίθεση» να είναι πιο πειστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας