Καμαριέρες λιποθυμούν – ξυλοκοπούνται εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία της Κρήτης

2730
καμαριέρες

Καμαριέρες σε ξενοδοχειακές μονάδες του Αγίου Νικολάου Κρήτης λιποθυμούν και τις παίρνουν με ασθενοφόρα.

Μετά το πρώτο σοκ από την καταγγελία αναφορικά με τον σεφ που χτύπησε εργαζόμενο σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου, παρόμοια περιστατικά με εργαζόμενους έρχονται να προστεθούν στη λίστα. Τα περιστατικά μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Μιχάλη Γαρεφαλάκη, σοκάρουν. Αναλυτικότερα:

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, ο κ. Γαρεφαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή του 104,5 «Πάμε Αέρα», με τον Θάνο Κορομπύλια, περιέγραψε κι άλλες περιπτώσεις με εργαζόμενους σε ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου, οι οποίοι μάλιστα αποχωρούν με ασθενοφόρο λόγω υπερκόπωσης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, εργαζόμενη που έκανε στάση εργασίας έξω από το ξενοδοχείο απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας, πριν φτάσει στο σημείο επόπτης εργασίας.

Κι άλλοι ξυλοδαρμοί εργαζομένων

Μετά την αποκάλυψη ότι σεφ ξενοδοχείου της Ελούντα χτύπησε εργαζόμενο εν ώρα εργασίας, που έγινε από τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, Μανώλης Πεπόνης, ανέφερε στο ΑΜΠΕ ότι με τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης καταγγελίας έγιναν απανωτές καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά σε διάφορα ξενοδοχεία και εργασιακούς χώρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας