Καμία ψήφο στους “δεξιο-αριστερούς” θιασώτες της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

ελληνο-γερμανικής

Και η αλήθεια αυτή – η Νεο-αποικιακή ανοιχτή παρέμβαση – διείσδυση της “Κραταιάς Γερμανίας” – μέσω της λεγόμενης “ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ” ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ – ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ – “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ” ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “Τ.Α” –

ΜΟΥΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ “ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ” ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”

Διείσδυση της Γερμανίας με στόχο τους πλουτοπαραγωγικούς ενεργειακούς & τουριστικούς πόρους – κυρίως στις Περιφέρειες – ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ – ΣΎΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ “ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

“Γερμανοελληνική Συνέλευση” η οποία – καθόλου περίεργο – θεσμοθετήθηκε το “2010” – ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ “ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ” του ελληνικού λαού – στη λεγόμενη “Τοπική Αυτοδιοίκηση”, σε όλους τους Δήμους & τις Κοινότητες, δηλαδή για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό το γεγονός – στη παραγωγική και πολιτιστική “Καρδιά της Ελλάδας”!

Με προτεινόμενα γερμανικά μοντέλα – απο-ανάπτυξης & συμπληρωματική δορυφοροποίηση της Ελλάδας & της Νότιας Ευρώπης – στις “υπέρτατες” ανάγκες της γερμανικής οικονομίας.

Διείσδυσης με πολιτικό θράσος ακόμα και σε Μαρτυρικούς Δήμους της Ελλάδας που λήστεψε και δεν αποζημίωσε – ο μέχρι σήμερα ακούραστος επεκτατικός γερμανικός “εξαγωγικός καπιταλισμός” – ιμπεριαλισμός – με εξοργιστικά και προσβλητικά, πρόσφατα μάλιστα ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ “επιχειρήματα” ψευτο – “συμφιλίωσης” Η ….ΠΟΛΕΜΟ εάν επιμένουμε στη καταβολή των οφειλόμενων Γερμανικών Επανορθώσεων! (βλέπε πρόσφατο άρθρο της “Die Welt”).

ΕΞΩ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ” ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ “ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ” ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ & ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ & ΚΡΥΦΟΥΣ – ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ !

Υπάρχουν άλλοι δοκιμασμένοι δρόμοι ΙΣΟΤΙΜΗΣ πολιτιστικής, επιστημονικής & οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των “Δήμων & Κοινοτήτων & των Λαών του Κόσμου”, όπως ισχύουν για την μέχρι τώρα  συνεργασία της Ελλάδας με όλες τις άλλες χώρες και λαούς – εντός και εκτός Ε.Ε. – αλλά και με τις άλλες Ηπείρους, για παράδειγμα οι “αδελφοποιήσεις” κυρίως θεμιτής πολιτιστικής συνεργασίας των Πόλεων και η αμοιβαία ανταλλαγή η προσφορά “υποτροφιών” για μετεκπαίδευση και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό)

Ο ελληνικός λαός και όλοι οι λαοί του κόσμου – δεν χρειάζονται Αποικιακές – Νέο – Ιησουίτικες Ιεραποστολές- τώρα ονομαζόμενες – όχι τυχαία – “Γερμανικές Αποστολές” στην Ελλάδα ( σαν αυτές στον Α΄Π.Π στη Δυτική Αφρική/ Ναμίμπια η στον Β΄Π.Π. με τους Γερμανούς επί των οικονομικών Γκαουλάιτερ στα Βαλκάνια).

Ας διαβάσουμε στη παρακάτω “αγγελία” – το πως απευθύνεται η Γερμανία  – προσπαθεί να επεκτείνει τους στόχους διείσδυσης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της “Ακόμα Ελλάδας”, να “ενσωματώσει” με διορισμούς πεινασμένους & άνεργους Έλληνες των “ανοιχτών ουρανών & οριζόντων”.

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω προκλητική υποστηρικτική δήλωση της κας Ρένας Δούρου -αξίζει να τη διαβάσετε την πολιτικά παραπλανητική για τις γερμανικές επιδιώξεις στην Ελλάδα και ψευδή δήλωση για την ουσία των “ελληνογερμανικών σχέσεων”. Η οποία τάσσεται  υπέρ της συνέχισης και παραπέρα διείσδυσης του γερμανικού επεκτατικού κεφαλαίου & των Κρατικών “αυτοδιοικητικών” δομών της Γερμανίας – στην “Καρδιά της Ελλάδας”. 

Όπως είναι γνωστό η “νέα” Γερμανική κυβέρνηση αντικατέστησε τον “Υπουργό Ελλάδας”, αλησμόνητο χαμογελαστό και καλοκάγαθο κ. Φούχτελ – μ΄ ένα νέο “εντεταλμένο για παρακολούθησης” της Ελλάδας τον κ. “Μπάρτσελ”.

Και η “πρώτη φορά” Αριστερά για να νομιμοποιήσει την Αποικιακή Συνέλευση διόρισε και ένα δικό της – δήθεν “ισότιμο” με τον κ. Μπάρτσελ ( τον νέο “‘άτυπο” Υπουργό Ελλάδας  μιας άλλης χώρας που δεν υπάρχει για κανένα άλλο κράτος και λαό στον κόσμο) Εντεταλμένο της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Γερμανοκρατούμενη  “Ελληνο- Γερμανική Συνέλευση”, την κας Ρένα Δούρου !

Να δούμε μετά τις εκλογές ποιος – ποια θα είναι ο επόμενος τρόπος του λέγειν “θανατοποινίτης” που θυσιαστεί για τις κακόφημες αποικιακού τύπου “ελληνογερμανικές σχέσεις”, οι κ.κ. Μπουτάρης & Καμίνης μας “άφησαν επίσης πολιτικούς χρόνους”, από την παλαιά φρουρά μένουν ακόμα σαν πιο “γνωστές περιπτώσεις” οι κ.κ. Λαζουράς & Τατούλης και κάποιοι λίγοι ακόμα γνωστοί και μη εξαιρετέοι ( για τις γερμανικές επιδιώξεις στην Ελλάδα ) – “Αιωνία η Μνήμη τους”.

Μαύρο σε όλους αυτούς, υπάρχει άλλος δρόμος για την ισότιμη συνεργασία λαών & κρατών σε όλους τους τομείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας