Και εσύ ευρωβαρόμετρο…;

1896
διάλυση

Ευρωβαρόμετρο είναι αυτό, στο πλαίσιο της ΕΕ γίνεται η σφυγμομέτρηση, θα περίμενε λοιπόν κάποιον καλλωπισμό υπέρ της ”Ευρώπης” στα σχετικά στοιχεία.
”Καλλωπισμός”, βέβαια, έγινε και με το παραπάνω.
Δεν υπάρχει δημοσκόπηση χωρίς ”μαγειρική” και ”αλχημείες”.
Όσο, όμως, και να μαγειρέψεις τα στοιχεία, δεν μπορεί να κάνεις και το μαύρο άσπρο.
Το ευρωβαρόμετρο, λοιπόν, παρά το μαγείρεμα, υποχρεώνεται να ομολογήσει ότι το 47% των Ελλήνων πολιτών έχει αρνητική γνώμη για την ΕΕ, το 34% ουδέτερη και μόνο το 18% θετική!
Μιλάμε για πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, την οποία οι διατεταγμένες ελληνικές δημοσκοπήσεις επιχειρούν να αποκρύψουν με επίπλαστες μετρήσεις όσο και τα μίντια να δώσουν μια παραμορφωμένη εικόνα πολιτικής ζωής με ένα δικομματικό παιχνίδι, το οποίο προσπαθούν να το συντηρήσου με εκτός χρόνου κοκορομαχίες.
Σύντομα, όμως, όλα αυτά θα σαρωθούν και θα πεταχτούν εκεί που τους αξίζει: στα σκουπίδια!
Το θέατρο μιας Βουλής, η οποία δεν έχει καμιά δημοκρατική λειτουργία, δουλεύει απολύτως αντισυνταγματικά ως κυβερνητικό φερέφωνο και στην οποία δεν υπάρχει καμιά αντιπολίτευση, παρά τις ανούσιες αντιπαραθέσεις γενικού εξευτελισμού, δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ.
Εκτός και αν ο καναπές μας έχει τόσο σαγήνη, ώστε σαπίζοντας πάνω του να θυσιάζουμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας μας και το μέλλον όλων των επόμενων γενιών.

Π.Ρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας