“Καίνε” την Τουρκία οι Κούρδοι-Χάος στην Β.Συρία-Κούρδισες εκτελούν Τούρκους στρατιώτες

1404
“Καίνε” την Τουρκία οι Κούρδοι

Σε πύρινο κλοιό η Τουρκία από τους Κούρδους τόσο στο εσωτερικό όσο και από την πλευρά της Β.Συρίας.

Κύμα επιθέσεων σε τουρκικές πόλεις και μεγαλουπόλεις υλοποιείται, κάτι που κατέγραψε τόσο η τουρκική αστυνομία όσο και οι πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), μετά τις περιπτώσεις των επιθέσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Χάρτης που δείχνει τις δραστηριότητες των σαμποτάζ των κουρδικών ανταρτικών ομάδων στην Τουρκία τον τελευταίο μήνα, εμφανίζει την πόλη της Κωνσταντινούπολης να δέχεται 50 περιπτώσεις επιθέσεων ενώ τουλάχιστον 20 εργοστάσια κάηκαν. Οι ενέργειες σαμποτάζ αυξήθηκαν κατά 55% αναφέρουν κουρδικές πηγές.

Η κουρδική οργάνωση “Παιδιά της Φωτιάς” καίει υποδομές στην Τουρκία προκαλώντας οικονομική ζημιά πολλών χρημάτων ενώ στέλνει στην ανεργία καθημερινά πολλούς Τούρκους πολίτες.

Η ανακοίνωση των Κούρδων αναφέρει:

«Στις τουρκικές μητροπόλεις, κάψαμε 2 εργοστάσια, 2 φορτηγά, 1 χώρο εργασίας και 2 οχήματα, και θα συνεχίσουμε να τα καίμε, για να εκδικηθούμε τα μέλη μας, τα οποία εσείς δολοφονήσατε».
«10.11.2021 – Εργοστάσιο Ανακύκλωσης Hera που ανήκει σε μέλη του AKP στην περιοχή Kartepe του Kocaeli,
10.11.2021 – Εργοστάσιο χρωμάτων Mertyay που ανήκει σε μέλη του AKP στην Τούζλα της Κωνσταντινούπολης,
10.11.2021 – 2 φορτηγά που ανήκουν σε Κούρδους εχθρούς στην περιοχή İnegöl της Προύσας,
10.11.2021 – Nostra Cafe, ιδιοκτησίας μέλους του MHP, στο Maltepe της Κωνσταντινούπολης,
10.11.2021 – Όχημα που ανήκει σε μέλος του MHP στην περιοχή Gaziemir της Σμύρνης,
09.11.2021 – Ένα αυτοκίνητο του μέλους του AKP Savaş D. πυρπολήθηκε στο Konya Ereğli”.

Στο χάος βυθίζεται ημέρα με την ημέρα η Τουρκία, ειδικά μετά και την νέα εισβολή στην Συρία και το Β. Ιράκ, με τον Ρ.Τ. Ερντογάν να έχει εξαπολύσει ανοικτό πόλεμο κατά των Κούρδων, ενώ το PKK κλιμακώνει τις επιθέσεις του σε ολόκληρη την Τουρκία.

Πρόκειται σαφώς για σχέδιο πρόκλησης αντιποίνων των Κούρδων κατά της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία «δρέπει τους καρπούς» των εν ψυχρώ δολοφονιών που υλοποιούν οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές στην Βόρεια Συρία και Ιράκ, ενώ νέες πληροφορίες φέρουν την Άγκυρα να φοβάται τρομερό κύμα επιθέσεων σε στρατιωτικές μονάδες, ναυστάθμους και πολεμικά αεροδρόμια, καθώς και εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Κούρδισες ελεύθεροι σκοπευτές σκορπούν τον τρόμο στους Τούρκους στρατιώτες.

Την ίδια περίοδο μονάδες των Σύρων Κούρδων επανδρωμένες αποκλειστικά με γυναίκες ελεύθερους σκοπευτές σπέρνουν τον τρόμο στους Τούρκους στρατιώτες.

Μία από αυτές με το όνομα  Hêvî Amanos, ανέφερε ότι “ ότι η μονάδα της θα προστατεύσει τον λαό ακόμα κι αν παραμείνει και μία γυναίκα αντάρτης στα βουνά του Κουρδιστάν.

Σε αυτόν τον πόλεμο, οι πολίτες μας στοχοποιούνται και σκοτώνονται και χημικά όπλα, τα οποία χρησιμοποιούνται σε χωριά κάθε μέρα.

Τα εδάφη του Κουρδιστάν βομβαρδίζονται κάθε μέρα, αλλά καμία δύναμη δεν θα μας λυγίσει. Πολλοί άμαχοι χάνουν τη ζωή τους, αλλά “κανείς στην Δύση δεν το βλέπει αυτό. Θα γίνουμε πιο δυνατοί για τον λαό μας. Η δράση της μονάδας  Heval Bêrîtan, και η δύναμη των γυναικών αναδύθηκε. Η αντίσταση που συνεχίζεται σήμερα και είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Με την αντίσταση χτίζεται η επανάσταση», κατέληξε η ίδια.

Πληροφορίες φέρουν την απώλεια Τούρκων στρατιωτών από ειδικές ομάδες  από Κούρδισες ελεύθερους σκοπευτές, οι οποίες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των νεο-οθωμανών.

Μάλιστα οι Κούρδισες αντάρτες δεν πυροβολούν μόνο με αυτόματα όπλα προς τις τουρκικές θέσεις, αλλά χρησιμοποιούν φορητά MANPADS και εκτοξεύουν τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους που πλήττουν τις τουρκικές δυνάμεις.

Από την μία πλευρά πόλεμος σε Βόρειο Ιράκ και Συρία, από την άλλη η κουρδική οργάνωση “παιδιά της φωτιάς” να καίει  ότι βρει μπροστά της, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που μας οδηγεί σε κάτι πολύ μεγάλο και άσχημο για το εσωτερικό της Τουρκίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας