Κίεβο: Άγρια επίθεση με ρόπαλα σε μπαρ με γκέι-Ασύδοτοι οι νεοναζί

728
Κίεβο: Άγρια επίθεση με ρόπαλα σε μπαρ με γκέι

Nεοναζί με κουκούλες έκαναν γυαλιά καρφιά ένα μπαρ του Κιέβου, που συχνάζουν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα του καταστήματος και κατέστρεψαν καρέκλες και τραπέζια στο του μπαρ HvLv, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πρωτεύουσας της Ουκρανίας. Περίπου 20 κουκουλοφόροι, μερικοί από τους οποίους ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και σπρέι πιπεριού λογομάχησαν αρχικά με δύο άτομα και τους επιτέθηκαν.

Το προσωπικό ασφαλείας έφυγε από το σημείο, καθώς υστερούσε αριθμητικά, αφήνοντας το κατάστημα στο έλεος των δραστών που προχώρησαν σε βανδαλισμό αντικειμένων του καταστήματος. Το σκηνικό διήρκεσε για περίπου πέντε λεπτά, με τους επιτιθέμενους να υποχωρούν τελικά αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο ίδιο το μπαρ αλλά κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.

Λίγο αργότερα, Ουκρανοί αστυνομικοί συνέλαβαν 12 υπόπτους και ξεκίνησε ποινική έρευνα για «χουλιγκανισμό». Ο συγκεκριμένος χώρος είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο περίπου τρεις εβδομάδες πριν όταν άγνωστοι έγραψαν προσβλητικά γκράφιτι στους τοίχους και παρενοχλούσαν τους θαμώνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας