Κάνει πλάκα η Χεζμπολάχ: «Κατασκευάζουμε drones και πυραύλους-Δεχόμεθα παραγγελίες»

850
Κάνει πλάκα η Χεζμπολάχ

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δήλωσε σήμερα Τετάρτη ότι η οργάνωση με έδρα τον Λίβανο παράγει drones στη χώρα και έχει την ικανότητα να μετατρέπει χιλιάδες πυραύλους σε πυραύλους ακριβείας.

O Νασράλα είπε στους οπαδούς του σε τηλεοπτική ομιλία: «Κατασκευάζουμε drones στον Λίβανο εδώ και πολύ καιρό και όποιος θέλει να τα αγοράσει, ας υποβάλει παραγγελία». Η ομιλία μεταδόθηκε από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Al-Manar που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ.

Στη συνέχεια, ο Νασράλα είπε ότι το Ισραήλ εμποδίζει τα όπλα ακριβείας να φτάσουν στη Χεζμπολάχ στον Λίβανο μέσω επιδρομών στη Συρία και ότι «καταφέραμε να μετατρέψουμε τους χιλιάδες πυραύλους που έχουμε σε πυραύλους ακριβείας».

Στη συνεχή τριβή μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ, τέτοια μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξυπηρετούν τη σιιτική οργάνωση για αποστολές συλλογής πληροφοριών για επιχειρησιακές ανάγκες. Ταυτόχρονα, η οργάνωση τα χρησιμοποιεί επίσης για να εξετάσει την ανάπτυξη του Ισραηλινού Στρατού κατά μήκος των συνόρων και την ικανότητά του να ανταποκρίνεται γρήγορα. Τα drones σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν εκτενώς εάν ξεσπάσει και άλλη σύγκρουση κατά μήκος των συνόρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας