Ιστορική συναυλία για τον Μίκη στο Καλλιμάρμαρο, μεγάλη ανταπόκριση του κοινού

1542
συναυλία
Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για την ιστορική συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 24 Ιούνιου 2019 στο Καλλιμάρμαρο. Πούλμαν ναυλώνονται από όλη την Ελλάδα. Αλλά και γκρουπ κλείνουν θέσεις  από Κύπρο, Τουρκία, Κολωνία, Γερμανία, Μέση Ανατολή και άλλες γειτονικές χώρες.

 

Συγκινητική η ανταπόκριση των Ελλήνων αλλά και ξένων  στο κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη για την μεγάλη συνάντηση- συναυλία  την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019  στο   Καλλιμάρμαρο.

Λεωφορεία από όλα τα σημεία της Ελλάδας, ναυλώνονται και αγοράζοντα ομαδικά εισιτήρια  από την Θράκη μέχρι την Κρήτη, το ανέλπιστο είναι ότι ομαδικά εισιτήρια αγοράζονται και από Κύπρο, Κολωνία, Γερμανία  Τουρκία και την Μέση Ανατολή και άλλες γειτονικές χώρες.

Τον συνθέτη με τις μεγάλες αριστερές περγαμηνές, σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού, του πατριωτισμού και της αντιστασιακής Ελλάδας, σύμβολο ανθρωπισμού, μιας δίκαιης κοινωνίας και μίας ειρηνικής, αδελφωμένης και ανθρώπινης οικουμένης, χωρίς φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση, θα τιμήσει ο  ελληνικός λαός για μια ακόμη, φορά στο Καλλιμάρμαρο. Ραντεβού με την ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό, ραντεβού με ότι  «Αξιον Εστί » την ερχομένη  Δευτέρα στις 9.00

Περισσότεροι από 200 συντελεστές επί σκηνής και μεταξύ αυτών οι δημοφιλέστεροι  των ελλήνων τραγουδιστών.

 

 

Παιδικές χορωδίες με δεκάδες μικρά παιδιά κάνουν πρόβες πυρετωδώς προκειμένου να τραγουδήσουν μπροστά στον συνθέτη.

Πρωταγωνιστής η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη.

Μια μεγάλη στιγμή με  χιλιάδες κόσμου  παρουσία του συνθέτη σύμβολο.

Η συγκλονιστική  και πολυαγαπημένη μουσική διαποτισμένη από γνήσια  ελληνικότητα και διαχρονικό αγωνιστικό  πνεύμα , που αντλεί από την λαϊκή ψυχή του ελληνικού λαού και απευθύνεται σε αυτόν και στους λαούς όλου του κόσμου  θα αντηχήσει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Αναμένεται να ζήσουμε για μια φορά ακόμα μια ιστορική συναυλία και συνάντηση.

Τα εισιτήρια αγοράζονται κατά χιλιάδες.

Για εισιτήρια και ομαδικές κρατήσεις www.viva.gr  τηλ. 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας