Ισραήλ: Αντεπίθεση των Παλαιστινίων απέναντι στη Ισραηλινή βαρβαρότητα-Ηχούν σειρήνες

820
Ισραήλ: Αντεπίθεση των Παλαιστινίων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιερουσαλήμ μετά από αναφορές για επίθεση με πυραύλους και εκρήξεις, στον απόηχο του τελεσιγράφου της Χαμάς προς το Ισραήλ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιερουσαλήμ μετά από αναφορές για επίθεση με πυραύλους και εκρήξεις, στον απόηχο του τελεσιγράφου της Χαμάς προς το Ισραήλ.

Μάλιστα, μετά τις εκρήξεις ήχησαν οι σειρήνες προειδοποίησης.

Η Χαμάς φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες, ενώ δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα, παρά μόνο για υλικές ζημιές. 

Παρελαύνουν χιλιάδες Ισραηλινοί

Οι σειρήνες ακούστηκαν στο κεντρικό Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς χιλιάδες Ισραηλινοί παρελαύνουν στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν την «Ημέρα της Ιερουσαλήμ».

Η Χαμάς είχε απειλήσει το Ισραήλ ότι θα εκτοξεύσει τους πυραύλους λόγω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων στην Ιερουσαλήμ.

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την πυραυλική επίθεση λέγοντας ότι ήταν «σε απάντηση στα [ισραηλινά] εγκλήματα και επιθετικότητα εναντίον της ιερής πόλης, καθώς και στην παρενόχληση του λαού μας στο Σέιχ Τζαρά και στο Τζαμί Αλ-Άκσα».

Υλικές ζημιές

Σύμφωνα με αναφορές στο κανάλι 12, ένα ακατοίκητο κτίριο χτυπήθηκε από έναν πύραυλο και ξέσπασε πυρκαγιά, αν και δεν είναι σαφές εάν ήταν λόγο του πυραύλου που προσγειώθηκε εκεί.

Επίσης, ενας αντιαρματικός πύραυλος έπληξε ένα πολιτικό όχημα κοντά στο Sderot.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας