Θ.Τζήμερος:«Έχεις δικαίωμα μη εμβολιασμού-Έχω δικαίωμα να μην μπεις στο μαγαζί μου»

1825
χεις δικαίωμα μη εμβολιασμού

Ο συνιδρυτής του κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και πολιτικός εταίρος του Φαήλου Κρανιδιώτη, Θάνος Τζήμερος, εξέφρασε την άποψη του για τους εμβολιασμούς και την υποχρεωτικότητα, γράφοντας στο twitter: 

«Υποχρεωτικό είναι το #εμβόλιο όταν 4 σε βάζουν κάτω, σε ακινητοποιούν και ένας σου καρφώνει τη σύριγγα στο μπράτσο. Το άλλο λέγεται “ελεύθερη επιλογή μαζί με το κόστος της”. Όπως έχεις εσύ δικαίωμα να μην εμβολιαστείς, έχω κι εγώ να μην σε δέχομαι στο μαγαζί μου. Στοιχειώδες.»

Το ζήτημα δεν είναι οι ανοησίες του Θ.Τζήμερου  αλλά αν είναι νόμιμη μια κυβερνητική απόφαση αποκλεισμού των πολιτών που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν από την είσοδο σε καταστήματα λιανεμπορίου.

Γιατί οι καταστηματάρχες μπορούν να βάλουν και μία πινακίδα: «Οποιες γυναίκες φοράνε παντελόνια δεν θα εισέρχονται στο μαγαζί» ή «Όποιος έχει μακριά μαλλιά δεν θα σερβίρεται στο μαγαζί». Αυτό είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη.

Αλλά η γενική διοικητική απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα λιανεμπορίου όποιου πολίτη δεν έχει εμβολιαστεί, είναι απόλυτα αντισυνταγματική. Επ’αυτού ο Θ.Τζήμερος αυθαιρετεί και προκαλεί με τον ρατσισμό και τον αυταρχισμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας