Θερμή και συγκινητική η ανταπόκριση της περιοδείας Λαφαζάνη, ΛΑΕ στην Θεσσαλονίκη

2821
μάη
Ο Παν. Λαφαζάνης με την Δεσπ. Χαραλαμπίδου, την Χρισ. Σουλτανιδου, την Λίτ. Αμμανατίδου Πασχαλίδου, μαζί με πολλά πρώτα στελέχη της Θεσσαλονίκης και μέλη της ΛΑ.Ε, πραγματοποίησαν από το πρωί πολύ μεγάλη περιοδεία σε όλο το αστυνομοκρατούμενο  κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η περιοδεία εστέφθη με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι πολίτες στον δρόμο, στα μαγαζιά και στα καφενεία, υποδέχονταν με θερμά και πολλές φόρες συγκινητικά λόγια την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, ενώ ένας μεγάλος αριθμός τους δήλωνε ευθέως την ανοιχτή υποστήριξή του στη ΛΑ.Ε κι εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχία της στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Μαζικά σχεδόν, οι πολίτες εκθείαζαν τη συνέπεια και σταθερότητα των στελεχών της Λαϊκής Ενότητας και την αγωνιστική παρουσία της σε όλα τα πολιτικά, εθνικά, κοινωνικά δημοκρατικά μέτωπα.

Αυθόρμητα οι πολίτες υπογράμμιζαν πως αν η ΛΑ.Ε, με τις προτάσεις, τον δυναμισμό και την αγωνιστικότητα της, ήταν στην Βουλή και επομένως θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες προσβάσεις δημοσιότητας, τότε σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικές οι πολιτικές εξελίξεις υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και της ανατροπής στην χώρα μας.

Η τετραήμερη παρουσία του Παν. Λαφαζάνη γενικότερα στην Μακεδονία, επιβεβαίωσε το ισχυρό ανοδικό ρεύμα υπέρ της ΛΑ.Ε, το οποίο προδιαγράφει έναν νέο πολιτικό χάρτη για την χώρα.

  

           

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας