Θανάσης Πετράκος: Να αναλάβετε τις ευθύνες σας κ. Νίκα

1355
Πετράκος

Σεβόμενος τον άταφο νεκρό Κώστα Θεοδωρακάκη και τον μεγάλο πόνο της οικογένειας του δεν έκανα καμία δήλωση για τις απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις του κ. Νίκα «περί ειδικού  DNA των Μεσσηνίων….». Απλά έγραψα στον προσωπικό μου λογαριασμό τα εξής: « Λυπάμαι πολύ κ. Νικα αλλά δεν δείχνει ούτε σοβαρότητα ούτε αίσθηση ευθύνης αυτή η δήλωση σας. Σέβομαι τον τραγικά χαμένο Κώστα και τον πόνο των οικείων του και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή»

Σήμερα όμως είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Νίκα   είναι υποκριτικές. Ο κ. Νίκας αντιλαμβανόμενος την τεράστια πολιτική ζημιά που έχει πάθει από τις γνωστές απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις του, είπε εχθές το βράδυ – κατόπιν εορτής βέβαια – ότι αποφάσισε να σταματήσει το σαϊτοπόλεμο.

Είναι υποκριτικές επειδή κυρίως δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη για αυτές τις αρχικές απαράδεκτες δηλώσεις του.

Αυτά που οφείλει να κάνει ο κ. Νίκας είναι:

1) Έστω και τώρα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οικείους και τους φίλους του αδικοχαμένου Κώστα Θεοδωρακάκη για αυτές τις απαράδεκτες και προσβλητικές για τον δηλώσεις του.

2) Να δεσμευτεί και να αποφασίσει ότι θα αποζημιώσει ο Δήμος την οικογένεια του Κώστα Θεοδωρακάκη.

3) Σε σχέση με τον σαϊτοπόλεμο , ο κ. Νίκας γνωρίζει πολύ καλά ότι το σαϊτοπόλεμο μπορεί και πρέπει να τον σταματήσει η επόμενη δημοτική αρχή και το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Συνεπώς οι δηλώσεις του είναι άνευ αντικειμένου και τις έκανεμόνο και μόνο για να μειώσει την πολιτική ζημιά που έχει πάθει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας