Η Τουρκία έστειλε drones στην Κύπρο για τα γεωτρύπανα

869
γεωτρύπανα

Η «Μιλλιέτ» γράφει ότι το τουρκικό ερευνητικό «Μπαρμπαρός» και το «Φατίχ» ‘προστατεύονται’ από δέκα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου TB2.

Και drones ενεργοποίησε η Τουρκία στη κατεχόμενη Κύπρο σύμφωνα με την εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» η οποία αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν και δυτικά της Κύπρου. Και η «Μιλλιέτ» γράφει ότι το τουρκικό ερευνητικό «Μπαρμπαρός» και το «Φατίχ» ‘προστατεύονται’ από δέκα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου TB2.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της με τίτλο “Πολιορκία”, η Γενί Σαφάκ αναφέρει ότι η Τουρκία απαντά στην πολιορκία των χωρών του ΝΑΤΟ, όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ελλάδα και η Ιταλία οι οποίες με συνδρομή του Ισραήλ προσπαθούν να περικυκλώσουν την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο. Η εφημερίδα γράφει ότι η Τουρκία απαντά με αύξηση της στρατιωτικής, πολιτικής και οικονομικής εικόνας της καθώς και με drones στο βόρειο τμήμα της Κύπρου παρακολουθώντας τις κινήσεις στην περιοχή. Η Γενί Σαφάκ αναφέρει ότι το γεωτρύπανο Φατίχ συνοδεύουν δύο φρεγάτες και τρείς τορπιλλάκατατοι, ενώ το Γιαβούζ μία φρεγάτα.

Επίσης πότε πότε, τουρκικά μαχητικά F16 πετούν γύρω από τα τουρκικά γεωτρύπανα. Η εφημερίδα Μιλλιέτ με τίτλο “Προστασία drones στο Μπαρμπαρός και το Φατίχ”, γράφει ότι 10 dones “Bayraktar TB2” πετούν συνεχώς σε Αιγαίο και Μεσόγειο. Απογειώνονται από το Ντάλαμαν της Τουρκίας και πετούν στα ανοιχτά του Αιγαίου, στην Κύπρο και τις περιοχές που γίνονται γεωτρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας