Η Ρ. Δούρου οφείλει να παραιτηθεί εδώ και τώρα!

3268
δούρου

Στην πολιτική και μάλιστα όταν κανείς βρίσκεται σε θέση εξουσίας, η ανάληψη των ευθυνών του με ό,τι αυτό συνεπάγεται συνιστά πρώτιστο καθήκον και ζήτημα πολιτικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Δεν είναι δυνατόν στην προκειμένη περίπτωση να υπάρχουν 19 πνιγμένοι από πλημμύρες μέσα σε μια πόλη εξαιτίας κτισμένων και μπαζωμένων ρεμάτων και ουδείς να αναλαμβάνει την ευθύνη.
Δεν είναι δυνατόν επικεφαλής Περιφέρειας, η Ρένα Δούρου, τριάμισι χρόνια εκλεγμένη, η οποία έχει την αρμοδιότητα των αντιπλημμυρικών έργων, να παραπέμπει τις ευθύνες αποκλειστικά στο παρελθόν και ακόμα χειρότερα να επιρρίπτει στον δασάρχη τις αποκλειστικές ευθύνες για καθυστερήσεις και τη μη εκτέλεση ομολογουμένως αναγκαίων έργων, για τα οποία είχε υπάρξει μάλιστα και σχετική μελέτη.
Η αξιότιμη Περιφερειάρχης άραγε δεν έχει ευθύνη; Μόνο οι προηγούμενοι, που ασφαλώς έχουν και πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί και ο δασάρχης;
Δεν είναι άκρως προκλητικό και υποτιμητικό για τη νοημοσύνη των πολιτών όλοι οι άλλοι να φταίνε και μόνο η Ρένα Δούρου να είναι εκτός βολής και να προβαίνει ως τρίτη, ουδέτερη και ως Πόντιος Πιλάτος σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, λες και είναι η ίδια Περιφερειάρχης σε Περιφέρεια του πλανήτη Άρη!
Το αίτημα να παραιτηθεί εδώ και τώρα η Ρένα Δούρου είναι αίτημα μιας ολόκληρης κοινωνίας που θα γίνει κύμα οργής και αγανάκτησης όσο η ίδια δεν αντιλαμβάνεται την υπόκωφη βοή της κοινωνίας.
Πέραν αυτού, βέβαια, η παραίτηση Δούρου θα ανοίξει τον δρόμο να κάτσουν πολλοί στο σκαμνί, προηγούμενοι και νυν, αλλά και διάφοροι λαλίστατοι της κυβέρνησης.
Είμαστε στην αρχή.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας