Η παλιά και νέα «κατοχή» και οι απρόσμενες συμπτώσεις στα πρωτοσέλιδα ΝΕΩΝ & Εφ.Συν.

2595
κατοχή

Κοιτάξτε σύμπτωση. Τα δύο καθημερινά απογευματινά φύλλα της λεγόμενης «Κεντροαριστεράς», στην ουσία «Κεντρο-υποδούλωσης» της χώρας, τα ΝΕΑ και η «Εφημερίδα των Συντακτών», στις σαββατιάτικες εκδόσεις τους με πρώτο θέμα και πηχυαίους τίτλους συνεντεύξεις του Γερμανού Υπ. Οικ. Wolfgang Schaeuble (ΝΕΑ) και του επίσης Γερμανού και επικεφαλής του ESM, Klaus Regling (Εφ. Συν.).
Και κατεχόμενη χώρα από την Γερμανία να ήταν η Ελλάδα δεν θα επιφύλασσε, κατά σύμπτωση, ο Τύπος της μια τόσο «δουλοπρεπή» μεταχείριση προς τους τυράννους πιστωτές της, όταν μάλιστα δεν έχουν να πουν τίποτα άλλο παρά αθλιότητες, φαιδρότητες, ανοησίες και ευτελή προπαγάνδα.
Εκτός και αν πράγματι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και μάλιστα, τηρουμένων των αναλογιών, χειρότερη και πιο σκληρή από εκείνη του ’41 – ’44, διότι τώρα δεν είναι άμεσα ορατή, ενώ έχει και το διάτρητο άλλοθι της «δημοκρατικής» νομιμοποίησής της.
Άλλοτε, εξάλλου, ο «δωσιλογισμός» εκρύπτετο, τώρα έχει καταστεί η επίσημη κυρίαρχη πολιτική τάξη της χώρας. Και μη χειρότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας