Η Ολλανδία διέλυσε την Γερμανία (3-0) για το Nations League

1667
ολλανδία

Η Ολλανδία έκανε επίδειξη δύναμης στο παιχνίδι με την Γερμανία για το Nations League με τους «οράνιε» να πραγματοποιούν εντυπωσιακή εμφάνιση. Το τελικό σκορ άλλωστε φανερώνει πολλά αναφορικά με την αποτελεσματικότητα της ολλανδικής ομάδας, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές αμυντικές αδυναμίες των Γερμανών. Η γερμανική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Η Ολλανδία κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με τον Φαν Ντάικ στο 30′ ενώ ο Ντεπάι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 86′. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Βαϊνάλντουμ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Ολλανδούς στο Nations League, καθώς είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Γαλλία με 2-1. Η Ολλανδία έχει τρεις βαθμούς ενώ οι Γερμανοί μόλις έναν, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι τους στο γκρουπ είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι (0-0) με τους Γάλλους.

Οράνιε επικράτηση επί της Γερμανίας 16 χρόνια μετά

Έναν κακό δαίμονα ξόρκισε η Εθνική ομάδα της Ολλανδίας το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Γερμανία.

Η επικράτηση των «οράνιε» με 3-0 κόντρα στα«πάντσερ» ήταν η πρώτη μετά το 2002, όταν είχαν επικρατήσει οι Ολλανδοί 3-1 σε φιλικό.

Βέβαια, αυτό το στατιστικό συμπεριλαμβάνει και τα φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οπότε, για να βρούμε πότε ήταν η τελευταία επικράτηση σε επίσημο ματς, πρέπει να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο το 1992, όταν είχαν επικρατήσει των Γερμανών με 3-1 στο πλαίσιο των ομίλων του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Δείτε το στατιστικό:

View image on Twitter

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας