Η μόνιμη επαναφορά των δώρων στις 4-4-2022 ενώπιον του ΣτΕ!!!

1251

Νέα πιλοτική δίκη για νόμιμη επαναφορά του 13ου και 14ου, αλλά και επιστροφή αναδρομικών από το 2012 για τις επικουρικές συντάξεις, ανοίγει με την νέα υπόθεση που δικάζεται ενωπίον του ΣτΕ στις 4-4-2022.

Ο νέος γύρος της επαναθέσπισης σε μόνιμη βάση των δώρων, αλλά και της χορήγησης των αναδρομικών από το 2012, άνοιξε με το προδικαστικό ερώτημα που έθεσε προς το ΣτΕ με την υπ’αριθ. 8898/2021 απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου Αθηνών.

Η εξέλιξη είναι σημαντική αφού επιχειρείται η ανατροπή του “Δόγματος Σακελλαροπούλου”, σύμφωνα με το οποίο οι περικοπές στις συντάξεις και η κατάργηση των δώρων επεβλήθησαν από τα μνημόνια για τη μείωση του χρέους της χώρας μας!!!

Τώρα ούτε μνημόνια έχουμε (όπως υποστηρίζουν οι πολιτικοί των μνημονίων), ούτε μείωση του χρέους έχουμε, αφού οι περικοπές των συντάξεων και η κατάργηση των δώρων ύψους 100δισ. ευρώ την περίοδο 2010-2020 διπλασίασαν το χρέος αντί να το μειώσουν!!!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ συγχαίρει τους συνεργάτες της που χειρίστηκαν δικαστικά την υπόθεση ενώπιον του διοικητικού πρωτοδικείου Αθηνών κι έδωσαν ελπίδα εκ νέου σε εκατομμύρια συνταξιούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας