Η ΛΑ.Ε με Δ. Στρατούλη στο επικουρικό ταμείο (ΤΕΑΥΦΕ) των εργαζομένων στο φάρμακο

1730
τεαυφε

Να μπει ένα τέλος στις μειώσεις των συντάξεων. Πλήρης και σταθερή εργασία σε όλους τους εργαζόμενους του ΤΕΑΥΦΕ
Κλιμάκιο της ΛΑΕ αποτελούμενο από τους Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της ΠΓ της, Δημήτρη Τσιαπή και Γεωργία Κυπριανίδη, στελέχη της ΛΑΕ, εργαζόμενοι από τον κλάδο φαρμάκου, επισκέφθηκαν και περιόδευσαν στο Ταμείο Επικουρικής ασφάλισης των υπαλλήλων φαρμακευτικών εργασιών.
Το κλιμάκιο της ΛΑΕ συναντήθηκε αρχικά με τον πρόεδρο του ΤΕΑΥΦΕ Κωνσταντίνο Κωστούρο, μέλη της διοίκησης και διευθυντικά στελέχη του και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την οικονομική κατάστασή του, τις παροχές του και τα προβλήματα του ταμείου, που έχουν τεθεί στην κυβέρνηση προς αντιμετώπιση και αφορούν τους 22.000 ενεργούς ασφαλισμένους του και τους 7.600 συνταξιούχους του από τον κλάδο του φαρμάκου.
Ο Δ. Στρατούλης υπογράμμισε την ανάγκη να σταματήσουν οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου αλλά και γενικότερα στις κύριες και επικουρικές συντάξεις όλων των εργαζομένων. Επίσης, να διασφαλιστεί η πλήρης και σταθερή εργασία όλων των εργαζομένων του ΤΕΑΥΦΕ.
Εν συνεχεία το κλιμάκιο της ΛΑΕ συναντήθηκε με την πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων και περιόδευσε στους χώρους εργασίας όπου πραγματοποίησε συζητήσεις με όλους τους εργαζομένους του ταμείου στην βάση των προβλημάτων τους, αλλά και για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και για την ανάγκη αντιμνημονιακής ανατροπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας