Η ΛΑΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στην αφγανική κοινότητα προσφύγων και μεταναστών

1433
λαε

Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) καταγγέλλει την φασιστική επίθεση στα γραφεία της αφγανικής κοινότητας προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε με τηλεφώνημα της η οργάνωση «Κρυπτεία» (παρακλάδι της Χρυσής Αυγής), που βαρύνεται με σειρά επιθέσεων και στο παρελθόν.
Η πραγματοποίηση αυτής της επίθεσης είναι ενδεικτική της νέας αποθράσυνσης των φασιστικών και ναζιστικών οργανώσεων, οι οποίες επωφελούνται αφ’ ενός από το περιρρέον κλίμα εθνικιστικής πατριδοκαπηλίας για να εντείνουν την δράση τους, και αφ’ ετέρου από την ανοχή που εξακολουθούν να απολαμβάνουν και με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Μία ανοχή που καταδεικνύεται από το γεγονός ότι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και δράστες ρατσιστικών εγκλημάτων σε βάρος προσφύγων, μεταναστών και αντιφασιστών εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, την ώρα που οι απαράδεκτοι «τρομονόμοι» και η καταστολή εφαρμόζονται σε όλη τους της ένταση πάνω σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται ενάντια στην εξαθλίωση της κοινωνίας.
Εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στην αφγανική κοινότητα. Στεκόμαστε στο πλάι της συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου ενάντια στον φασισμό και στις πολιτικές που τον τροφοδοτούν.

Επιτροπή δικαιωμάτων ΛΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας