Η Κυβέρνηση κάνει “γεωπολιτική” με τα εμβόλια, θυσιάζοντας τον ελληνικό λαό

661
Η Κυβέρνηση κάνει “γεωπολιτική” με τα εμβόλια

Η τυφλή προσήλωση στα Δυτικά κέντρα, δολοφονεί μαζικά αθώους πολίτες

Αν η κυβέρνηση είχε δράσει έγκαιρα και σωστά και αν είχε απευθυνθεί , από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν εμβόλια , γρήγορα και αποτελεσματικά σε όλες τις εταιρείες και τις δυνατές πηγές εμβολίων και κυρίως στο Ρωσικό και το Κινέζικο ,  θα εξασφάλιζε σίγουρα επάρκεια εμβολίων και με ένα καλά οργανωμένο σύστημα εμβολιασμού , τώρα , τέλη Μάρτη , θα είχε εξασφαλισθεί ανοσία στον ελληνικό πληθυσμό . Οι ΜΕΘ θα ήταν σχεδόν άδειες , οι θάνατοι ελάχιστοι και η οικονομική και κοινωνική  δραστηριότητα θα ασκείτο , σχεδόν , χωρίς περιορισμούς .

Αν δεν έγιναν αυτά , τούτο οφείλεται στην εγκληματική κερδοσκοπική λογική και γραφειοκρατία της ΕΕ και τις δολοφονικές γεωπολιτικές ψυχροπολεμικές στρατηγικές της καθώς και στην εγκληματική , κυριολεκτικά δολοφονική , υποτέλεια , ατολμία και αμέλεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συνολικά του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου .

Α !  Να μή ξεχνάμε ότι ευθύνες φέρνουν και τα φοβικά σύνδρομα των Ελλήνων πολιτών , τα οποία μεταβάλλουν συχνά τους τελευταίους και σε σύγχρονους “ ραγιάδες “ .

Ακόμα και τώρα , αν και έχουν γίνει μεγάλα εγκλήματα , υπάρχει δυνατότητα κάποια πράγματα να περισωθούν .

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση , έστω καθυστερημένα , να ακολουθήσει το παράδειγμα σειράς άλλων κυβερνήσεων χωρών της ΕΕ  ακόμα και  της Κύπρου και να σπεύσει να έρθει επειγόντως σε συμφωνία για την προμήθεια ρωσικών και κινέζικων εμβολίων , προχωρώντας επίσης σε συμφωνία για την Παρασκευή τους στη χώρα μας , όπως πράττει η Ιταλία .

Είναι αδιανόητο μία κυβέρνηση να θυσιάζει και στην ουσία να “ δολοφονεί “  , στο όνομα γεωπολιτικών δεσμεύσεων και εξαρτήσεων , τους πολίτες της .

΄Οσο η κυβέρνησει αμελεί  την προστασία της υγείας και της ίδιας της ζωής των πολιτών της , διαπράττει σωρηδόν ποινικά κακουργήματα , τα οποία χρεώνεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός , ο υπουργός Υγείας και συνολικά όσοι συναπαρτίζουν την κυβέρνηση .

Ακούει κανείς ; ΄Η ποντάρουν στην ασυλία που έχουν  “κατακτήσει“ από μμε , στην ασυλία που έχουν εξασφαλίσει από το δικαστικό σύστημα αλλά και στην ανοχή  που συναντούν από την κοινωνία ;

Π.Λ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας