Η καρατόμηση-κοροϊδία για το κλείσιμο και την ταλαιπωρία της εθνικής οδού

1483
κλείσιμο

Δεκαετίες τώρα ζούμε το θλιβερό θέαμα της απέραντης αγωνίας και ταλαιπωρίας των οδηγών πάσης φύσεως οχημάτων με τα πρώτα, προαναγγελθέντα μάλιστα εβδομάδες πριν, χιόνια στις εθνικές οδούς και πρώτα από όλα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στα γνωστά σημεία.

Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται αλλά η τραγική διακοπή της κυκλοφορίας που κόβει την Ελλάδα  κάθε χειμώνα όταν χιονίζει, συνεχίζεται.

Λίγα χιόνια έφτασαν πριν λίγες μέρες για να επαναληφθεί το δράμα της κλειστής εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, του αλαλούμ με τα αυτοκίνητα και της αφόρητης ταλαιπωρίας.

Η κοροϊδία με τη σημερινή κυβέρνηση όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Έσπευσε και βρήκε εύκολο εξιλαστήριο θύμα για το κακό στον Διοικητή του Β. Τμήματος αυτοκινητοδρόμων Αττικής της Τροχαίας και τον οποίον μόνο αυτόν καρατόμησε.

Καλά, η κυβέρνηση δεν σκέφτηκε τη γελοιοποίηση της;

Δεν υπήρχε υπουργός Υποδομών για να του αποδοθούν ευθύνες; Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ο Κ. Καραμανλής που προΐσταται του αρμόδιου Υπουργείου; Ή μήπως το βαρύ του ονόματος δεν επιτρέπει κυρώσεις;

Δεν έχει καμία ευθύνη ο παραχωρησιούχος και συγκεκριμένα η Νέα Οδός Α.Ε που έχει συμβατικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις για τις έκτακτες καταστάσεις στην εθνική οδό; Μόνο τα ακριβά διόδια μετά από κάθε λίγα χιλιόμετρα ξέρει να εισπράττει η Νέα Οδός; Γιατί δεν υπέστη ο παραχωρησιούχος καμία κύρωση; Μήπως γιατί αντιπροσωπεύει μεγάλες διαπλεκόμενες εργοληπτικές εταιρείες;

Σε ένα κράτος διαλυμένο και σε διαπλεκόμενες κυβερνήσεις οι οποίες για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για τις καρέκλες και τα κρατικά λάφυρα, τα ίδια θα επαναληφθούν και στον επόμενο χιονιά και αυτό που θα μείνει είναι οι χρονοβόρες συσκέψεις για την δήθεν αντιμετώπιση των εκτάκτων καταστάσεων.

Αυτή είναι η Ελλάδα που έλεγε μοιρολατρικά και ο Κ. Σημίτης. Δυστυχώς όλους αυτούς αμετανόητα ψηφίζουμε, παρά τις καταστροφές που έχουν επιφέρει στον τόπο! Για αυτό άλλωστε βρίσκουν και τα κάνουν !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας