Η Ε.Ε δεν έχει δώσει στην Ελλάδα ούτε ένα ευρώ ακόμα!

1312
εξαγωγές

Η κοροϊδία των Βρυξελλών και της γερμανικής Ευρώπης πάει σύννεφο.

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την περιβόητη οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε προς τα κράτη-μέλη για την αντιμετώπιση της κρίσης αλλά μέχρι τώρα μόνο λόγια ακούμε. Όπως υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει  και ο ΥΠΟΙΚ Χρ. Σταϊκούρας, η Ε.Ε δεν έχει δώσει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες κοινοτικές χώρες! Και μην ξεχνάμε ότι και αν ακόμα δοθούν χρήματα προς την Ελλάδα και τα κράτη-μέλη από την Ε.Ε θα είναι όλα, μα όλα, δάνεια(!) και με όρους (βλέπε Μνημόνια εκείνης ή της άλλης μορφής) και θα αρχίσουν να δίνονται στα κράτη, π.χ τα χρήματα του πακέτου των 540 δις, τουλάχιστον από τον Αύγουστο και βάλε, ενώ λεφτά από το υπό συζήτηση, ακόμα, Ταμείο Ανάπτυξης, μπορεί να πάει και χειμώνας για να τα δουν οι κοινοτικές χώρες.

Ζήσε μαύρε μου, να φας τριφύλλι, γιατί μέχρι τότε θα έχουν καταρρεύσει και εξαθλιωθεί χώρες και κοινωνίες.

Φυσικά, αυτές οι “γραφειοκρατικές καθυστερήσεις” δεν γίνονται καθόλου τυχαία.

Διότι υπερχρεωμένες χώρες όπως η Ελλάδα θα πιεστούν για να καταφύγουν, κακώς βέβαια, σε δαπάνες-ψίχουλα για την αντιμετώπιση της κρίσης, ενώ η Γερμανία, για παράδειγμα, έχοντας μικρό χρέος και δανειζόμενη με αρνητικά επιτόκια, θα έχει την άνεση να δαπανήσει τρισεκατομμύρια ευρώ, όπως και κάνει, για να στηρίξει τις επιχειρήσεις της, τις επενδύσεις και την οικονομία της και επομένως να “λιώσει” και να “πατήσει στο λαιμό” τους περισσότερους κοινοτικούς ανταγωνιστές της και να “αποικιοποιήσει”  ακόμα περισσότερο τον ευρωπαϊκό Νότο. Και αυτά, δυστυχώς, πράττει θρασύτατα και κυνικά η Γερμανία.

Δεν φταίει, όμως, το γερμανικό κατεστημένο, φταίνε οι λαοί και κυρίως οι λαοί των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, που το ανέχονται.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας