Η γιορτή συνεχίζεται…: Οι Πυξ Λαξ στο Θέατρο Βράχων

929
γιορτή

Οι Πυξ Λαξ μας προσκαλούν στο πιο μουσικό καλοκαίρι της ιστορίας τους με μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων!

H μπάντα με την μεγαλύτερη επίδραση και πορεία στην ελληνική μουσική, επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 με ένα νέο δίσκο, «Μια μέρα πριν τον χειμώνα» και με μια μεγάλη συναυλία σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στις 12 Ιουλίου 2018, ανακοινώνοντας θριαμβευτικά οτι θα ξαναείναι ενεργή, δίνοντας χαρά σε χιλιάδες παλιούς και νέους φίλους!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας παρέα με ταλαντούχους μουσικούς και φίλους, μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας επέστρεψαν με αφορμή τα 30 απίστευτα χρόνια της μπάντας και έστησαν και πάλι μια μεγάλη μουσική γιορτή! Από τη Λάρισα έως τη Θεσσαλονίκη και από το ΟΑΚΑ έως την Κύπρο, οι Πυξ Λαξ υπενθύμισαν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Μετά από δύο Sold Out συναυλίες στη Νέα Υόρκη στις 22 και 23 Μαρτίου συνεχίζουν με μια από τις μεγαλύτερες περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με κομμάτια – σταθμούς από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αλλά και με νέο υλικό, έρχονται και πάλι «με γροθιές και κλοτσιές» και δίνουν δυναμικά νέα ραντεβού με τους φίλους τους για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή!

Οι «παλιές αγάπες» μας έρχονται και πάλι στις ζωές μας και συναντιούνται στο Θέατρο Βράχων για μια μοναδική βραδιά!

Ημερομηνία: 14/09/2019

Τοποθεσία: Θέατρο Βράχων, Βύρωνας

Πληροφορίες/κρατήσεις : Τηλ.: 210 7609340 – 210 7609350  | www.festivalvraxon.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας