Η Ανυπότακτη Θεσσαλία στη μεγάλη αντινατοϊκή συγκέντρωση στη Λάρισα

1481
Λάρισα

 

Σε μεγάλη ενωτική, πανθεσσαλική, αντινατοϊκή συγκέντρωση και πορεία στη Λάρισα την Κυριακή 14 Απρίλη, συμμετείχαν μέλη και στελέχη της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας” με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Δελημήτρο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 ετών από την ίδρυση αυτής της ψυχροπολεμικής συμμαχίας που αποτελεί τον βραχίονα δράσης του βορειοαμερικάνικου ιμπεριαλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η μεγάλη και ογκώδης συγκέντρωση, φανερώνει την έντονη ανησυχία των Θεσσαλών για το ρόλο του ΝΑΤΟ και στην περιοχή μας, καθώς και την απόφασή τους να μετατραπούν σε κρέας για τα ψυχροπολεμικά κανόνια των Νατοϊκών σχεδιασμών.

Ένας πολεμικός συνασπισμός που ζει ακόμα σαν απολίθωμα του ψυχρού πολέμου, τρεφόμενος από τις σάρκες των λαών και είναι έτοιμος να βουλιάξει στο χάος τις χώρες που θα σταθούν εμπόδιο στους σχεδιασμούς του για την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεών του.

Σήμερα η αυξανομένη παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια, η διαμελισμένη Ουκρανία, η βομβαρδιζόμενη Συρία,  η συμμαχία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, η «Συμφωνία των Πρεσπών», η αναβάθμιση της ΝΑΤΟικης παρουσίας στην Λάρισα και το Στεφανοβίκειο, δείχνουν ότι το ΝΑΤΟ είναι εδώ και σχεδιάζει πολέμους στις πόλεις μας!

Ήδη πάνω από τα κεφάλια μας πετούν μη επανδρωμένα αμερικανικά  F-22 Raptor drones, Ισραηλινά πολεμικά F16 ενώ έρχονται τα clobal Hawk που έδιωξαν οι Ιταλοί για  να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

Την ίδια στιγμή η σιωπή της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης μας τρομάζει. Σε πλήρη συνεργασία με την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και  ολόκληρο το πολιτικό-στρατιωτικό και οικονομικό κατεστημένο  καθιστούν τις πόλεις της  Θεσσαλίας πολεμικούς στόχους!

Η Ανυπότακτη Θεσσαλία δεσμεύεται να φέρει στο Περιφερειακό  συμβούλιο τις ανησυχίες των πολιτών της Θεσσαλίας και  τα αιτήματα των κινημάτων για αυτό το θέμα, καθώς και να στηρίξει  πολιτικά με όση δύναμη διαθέτει, κάθε προσπάθεια  του φιλειρηνικού,  αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην  Θεσσαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας