Η ανοίκεια επίθεση στον Δημ. Μανιάτη…

2105

Ειλικρινά διάβασα την επιστολή του Απ. Δοξιάδη στα ΝΕΑ σχετικά με τον Δημ. Μανιάτη και δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου η κριτική του Απ. Δοξιάδη στον Δημ. Μανιάτη για ότι ο τελευταίος έγραψε ή δεν έγραψε για την κ. Αγαπηδάκη όσο σκληρή και αν ήταν και δευτερευόντως, ίσως, θα με απασχολούσε να σκεφτώ αν η κριτική αυτή ήταν δίκαιη ή άδικη.

Αυτό που ήταν εξοργιστικότατο στον Απ. Δοξιάδη και θα έλεγα παράλογο, ήταν οι εξωφρενικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε κατά του Δημ. Μανιάτη. Αυτοί οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί δεν προσβάλλουν τον Δημ. Μανιάτη, ο οποίος, φυσικά, δεν έχει ανάγκη καμίας προστασίας και από κανένα, αφού η δημόσια δημοσιογραφική παρουσία του βοά για το ήθος, την πολυφωνική προσέγγιση, την διεισδυτικότητα και την ευπρέπεια της.

Η ανοίκεια επίθεση του κ. Απόστολου Δοξιάδη προς τον Δημ. Μανιάτη μειώνει αφάνταστα τον ίδιο και κυρίως προσβάλλει τον δημόσιο λόγο και την δημόσια αντιπαράθεση σε μία περίοδο που τα τελευταία έχουν βυθιστεί στα τάρταρα.

Το χειρότερο, όμως, είναι η απαίτηση του κ. Απ. Δοξιάδη να απευθυνθεί στα ΝΕΑ, τα “αφεντικά” του Δημ. Μανιάτη και να τους θέσει το δίλημμα “ή εγώ θα γράφω στην εφημερίδα ή ο Μανιάτης” και στην ουσία να ζητάει την απόλυση του τελευταίου.

Νομίζω, ότι ο κ. Απ. Δοξιάδης πέραν των άλλων, των πολύ σοβαρών και σημαντικών, θα έπρεπε να κατανοεί ότι για ένα πρόσωπο που πριν λίγες μέρες έχει αναλάβει πολιτικές ευθύνες στον κύκλο διακυβέρνησης της χώρας, το να ζητά με το καλημέρα την αποπομπή ενός δημοσιογράφου από μία εφημερίδα, προκαλεί πολύ ενοχλητικούς συνειρμούς.

Κ.Τ

 

Υ.Γ: Έπεσα από τα σύννεφα, επίσης, διαβάζοντας στα γραφόμενα του Δημ. Μανιάτη, χωρίς μέχρι τώρα να έχει διαψευστεί, ότι η κ. Αγαπηδάκη εγκαλούσε παλιότερα τον ΔΟΛ για τη συνέντευξη που πήρε ο Δημ. Μανιάτης από τον Παν. Λαφαζάνη. Τόσο κακό, λοιπόν, ήταν να δίνει συνέντευξη στο “Βήμα” ο Λαφαζάνης. Ένας χαρακτηρισμένος “δραχμιστής”, ο άνθρωπος που σχεδίαζε “ριφιφί στο Νομισματοκοπείο” και έχει στην πλάτη του σειρά από δίκες για προάσπιση σπιτιών από πλειστηριασμούς, ενοχλώντας τράπεζες, θα έπρεπε να ήταν κομμένος από παντού;

Τα σχόλια είναι περιττά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας