Ζηνοβία: Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας-Πού θα σημειωθούν νέες χιονοπτώσεις

994

Αναλυτικό δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ενημερώνοντας ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, αλλά και για τις περιοχές που θα πληγούν από τη χιονόπτωση.

Η επέλαση της κακοκαιρίας θα «κοκκαλώσει» τις θερμοκρασίες για τις επόμενες δύο μέρες, σε χαμηλά επίπεδα με τη χιονόπτωση και τις βροχές να συνεχίζονται. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε αναλυτικό δελτίο καιρού αναφέρει ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν και τη Δευτέρα να πλήττουν την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Που θα χιονίσει

Ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται να επανέλθουν πλήττοντας περιοχές της χώρας. Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται ότι ο μεγαλύτερος όγκος της χιονόπτωσης συναντάται κυρίως στη Βοιωτία, τα νότια τμήματα της Φθιώτιδας και στη Δυτική Αττική.

Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές θα εκδηλωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (200-400 μέτρα) στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, των Σποράδων, των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης. Βαθμιαία από τη νύχτα εξασθένηση των φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια.

Κλειστή η Πάρνηθα

Τα περισσότερα προβλήματα που δημιουργήθηκαν νωρίτερα στη κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης, αποκαταστάθηκαν σε όλους τους δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με την Τροχαία, παραμένει κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω, στο ρεύμα προς το καζίνο, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Χασιάς και στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, καθώς και στην Πεντέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας