Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην Iskra

2448
iskra

Η Iskra ευχαριστεί τους αναγνώστες της για την προτίμηση και εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν σε αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μας και το λαό μας στιγμές.

Η Iskra δεν είναι εμπορική ιστοσελίδα, δεν κερδίζουμε από αυτή χρήματα, αντίθετα τη χρηματοδοτούμε από το υστέρημα μας.

Η Iskra δεν είναι όργανο ούτε εκφραστής κανενός κόμματος ή πολιτικής οργάνωσης. Η Iskra έχει τη δική της ταυτότητα και ταυτόχρονα φιλοδοξεί να εκφράσει με επώνυμη αρθρογραφία όλο το φάσμα των απόψεων και πολιτικών θέσεων που διακινούνται στον ευρύτερο ριζοσπαστικό εναλλακτικό χώρο. Σημαία της Iskra είναι η εθνική ανεξαρτησία, η παραγωγική ανασυγκρότηση, η βαθιά δημοκρατία και η αληθινή κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα μας, ενώ στηρίζει την ανάγκη συνεργασίας και μετώπου όλων χωρίς εξαίρεση των αντισυστημικών δυνάμεων πάνω σε ένα ριζοσπαστικό, προοδευτικό, πατριωτικό, δημοκρατικό πρόγραμμα.

Η εκτόξευση της επισκεψιμότητας της Iskra, ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές της δοκιμασίας, μας δίνει κουράγιο και μας δείχνει το δρόμο.

Με ριζοσπαστικότητα, αντικειμενικότητα και πλουραλισμό μαζί σε νέους ορίζοντες για την επόμενη μέρα.

Η Ελλάδα έχει εναλλακτική λύση εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανάπτυξης, πραγματικής δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Έχει και τις δυνάμεις που με την ενότητά τους και τη στήριξη του λαού μπορούν να την πραγματώσουν.

 

Παναγιώτης Λαφάζανης

Υπεύθυνος Σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας