Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο: Στα ημιτελικά η Ελλάδα

782
ημιτελικά

Η Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων με στόχο να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Τραυματίας ο Χαλυβόπουλος.

Η Ελλάδα επικράτησε με 5-3 της Σερβίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τιφλίδα και προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και μετά το περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η χώρα μας δεν γνωρίζει ακόμα τον αντίπαλο της στον ημιτελικό που θα γίνει το Σάββατο και θα είναι ο νικητής από τον αγώνα της Ιταλίας με τη Γερμανία. Πάντως, η Ελλάδα έχει μια απώλεια καθώς χτυπήθηκε εκτός φάσης ο Δημήτρης Χαλυβόπουλος και δύσκολα θα ξανά παίξει στο τουρνουά πόλο, αφού υποβλήθηκε σε ράμματα στον επιπεφυκότα του ματιού.

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 1-1, 0-1

ΣΕΡΒΙΑ: Ντουρούτοβιτς, Βάσιτς, Βούκαζιτς, Πλιέβανσιτς, Γκακ, Βάσοβιτς, Μπούτσαν, Μιλόγεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 2, Τσβέτκοβιτς, Γιάνγιτς, Μπιοτσάνιν, Ιβάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 1, Μόκκας, Ζουρίδης, Τσαταλιός 1, Σγουρίδης 1, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας