Ερντογάν: Εισέβαλε στην Συρία για “μαλλί” και μπορεί να καταλήξει “κουρεμένος”

1969
ε

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, αφού χρησιμοποίησε για τους σχεδιασμούς του τον Κούρδικο λαό της Συρίας, ο οποίος, αναζητώντας ερείσματα για τα δικαιώματά του, χτύπησε λάθος πόρτα, τον παρέδωσε τώρα στο έλεος του Ερντογάν και στην βαρβαρότητα των πυροβόλων του τούρκικου στρατού και των Σύριων μισθοφόρων του.

Δυστυχώς, όπως οι Κούρδοι κινδυνεύουν να καταστούν ο “μεζές” της αμερικανοτουρκικής προσέγγισης, την ίδια τύχη μπορεί να έχει Ελλάδα και Κύπρος από μιά ενδεχόμενη αμερικανοτουρκική συναλλαγή και συμφωνία, αν Αθήνα και Λευκωσία δεν δεχθούν το άτυπο, διακινούμενο κάτω από το τραπέζι, απαράδεκτο αμερικανο-ευρωπαϊκό σχέδιο για συνδιαχείριση και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της κυπριακής ΑΟΖ.

Ο Ερντογάν, όμως, μπορεί να εισέβαλε στην Συρία για “μαλλί” αλλά να καταλήξει “κουρεμένος”.

Ο Ερντογάν και το τουρκικό κατεστημένο σίγουρα σχεδιάζουν να μετατρέψουν την βόρεια Συρία σε κατεχόμενη βόρεια Κύπρο αλλά μπορεί να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: την ηρωική και αποφασισμένη μέχρι θανάτου αντίσταση του Κουρδικού λαού.

Αν ως ελληνικός λαός και ελληνική νεολαία στηρίξουμε ενωμένοι τον αγώνα του Κουρδικού λαού για τα στοιχειώδη δικαιώματά του, μπορεί ο τελευταίος να μας ανταμείψει για την αλληλεγγύη μας, βουλιάζοντας τον τουρκικό στρατό στον Συριακό βάλτο και επιφέροντας, ίσως, μιά “ανέλπιστη” ήττα στην τουρκική υπεροψία και την τουρκική επεκτατική αλαζονεία.

Όλοι και όλες το Σάββατο 12/10 στις 17.30 στην συγκέντρωση των Κούρδων στα Προπύλαια και στην πορεία προς την τουρκική πρεσβεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας