Επιτυχημένη περιοδεία της Ανυπότακτης Θεσσαλίας στον Τύρναβο

880
περιοδεία

Κλιμάκιο στελεχών της Ανυπότακτης Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Κωστα Δελημητρο και τους Υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους Αλέκο Χατζηκρανιώτη Κατερίνα Τολίκα, Χρήστο Κατσιφλιάκα Παπαϊωάννου Γιαννη, Μαρία Τζαβολακη Παπαδόπουλο Γιώργο, Αποστόλη Σαλταγιάννη Κων/νο Κλεισιαρη Πατρα Γεωργία και υποψήφιοι Ευρωβουλευτες της Λαϊκής Ενότητας-Μέτωπο Ανατροπής  Σωτηριάδη Κωνσταντίνα  και Χαρίλαος Αρχοντής πραγματοποίησαν εξόρμηση στον Τύρναβο την Κυριακή 19-5-2019.

Πήγαμε στον Τύρναβο με βασικό στόχο να  βρεθούμε  διπλά στους  εργαζομένους, στους αγρότες, τους νέους, τους  καταστηματάρχες  της περιοχής,  να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους  για να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματά τους και να τους φέρουμε σε επαφή με το μήνυμα της Ανυπότακτης Θεσσαλίας.

Όπως σε κάθε γωνία της Περιφέρειάς  μας -που είναι μια από τις πιο φτωχές περιφέρειας της Ευρώπης-, έτσι και στον Τύρναβο συναντά κάνεις την  φτώχεια, την υπερχρέωση, την ακρίβεια που έφερε ευρώ τα Μνημόνια  η λιτότητα και η  υπερφορολογήση.

Για δυο θητείες ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστος  υπηρέτησε με ακρίβεια το σχέδιο και τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  όλων των Μνημονιακων κυβερνήσεων και το αποτέλεσμα είναι μια ακόμη αγροτική παραγωγική περιοχή να μαραζώνει. Η συλλογική κατήφεια και η έλλειψη προοπτικής  σπρώχνει  στην μετανάστευση κυρίως των νέων ανθρώπων.

Για την Ανυπότακτη Θεσσαλία προτεραιότητα  είναι  η άμεση ανατροπή  των διαλυτικών πολιτικών της ΕΕ και των αγορών και η άσκηση πίεσης  προς την κατεύθυνση των πολιτικών ενεργητικής στήριξης των  νέων και της μικρής αγροτικής επιχειρηματικότητας.  Χρειάζεται αγώνας για να εμποδίζουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα. Αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία για  την ανακούφιση των εργαζομένων στις πόλεις και στα χωριά.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές που θα κατευθύνουν τα κέρδη από την παραγωγή στους παραγωγούς στους οποίους ανήκουν!

Είναι επιτακτική ανάγκη  στήριξη της οικογένειας και της κατοικίας με τη  δημιουργία μετώπων ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις από τις τράπεζες.

Για την ανυπότακτη Θεσσαλία προτεραιότητα να  γίνει ο λαός το αφεντικό στο τόπο του!

Ανυπότακτη ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Για τον λαό και τον τόπο μας_

e mail: anipotaxtithessalia@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/anipotaxtithessalia

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας