Επιτροπή Ηλείας κατά των Πλειστηριασμών στους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Είστε ανεπιθύμητοι!

1418
συντονισμός

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών και η απόπειρα ποινικοποίησης των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων, επιστρέφεται σε σας και την κυβέρνησή σας,  που τώρα σαστισμένοι, παρακολουθείτε την καθολική αποδοκιμασία  της πολιτική σας, από τον ελληνικό λαό. Δίνουμε όλοι μαζί την απάντηση στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερης κοπής πολιτική σας, με αγωνιστικές και ανυποχώρητες κινητοποιήσεις, ενάντια στην αρπαγή μικρομάγαζων και πρώτων κατοικιών .Με την πολιτική σας φτωχοποιήσατε τους πολίτες ,τους εξαθλιώσατε οικονομικά, εσείς και οι  μνημονιακοί προκάτοχοί σας   τους καταστήσατε ανήμπορους  να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις,και τώρα τους αρπάζετε τα μικρομάγαζά τους για 30 000€ και τα σπίτια τους, έναντι πινακίου φακής . Ντροπή σας… Αίσχος…

Ένα να θυμάστε και να είστε βέβαιοι γι αυτό, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Καθημερινά το κίνημά μας θα πλαισιώνεται και από μεγαλύτερες μάζες  συμπολιτών μας  και στο τέλος  θα εκβράσει και σας και την  ανίκανη και εθνικά επιζήμια κυβέρνησή σας. Το αποτέλεσμα θα είναι για σας οδυνηρό, μιας και ορίσατε ως υπέρτατη αξία την καρεκλοκενταυρία σας, αποποιούμενοι κάθε  ανθρώπινη αξία, κάθε ιδανικό και κάθε όραμα. Το κίνημά μας αγωνίζεται με πίστη στα  δίκια της κοινωνίας μας, και το εθνικό συμφέρον της πατρίδας μας και θα αγωνίζεται ως την ανατροπή σας  και την ανατροπή  των  μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών απ όποιον κι αν ασκούνται. Διεκδικήσαμε αξιοπρεπή διαβίωση  για την κοινωνία μας και  απαντήσατε και σεις με μνημόνια ,πολυνομοσχέδια ,διάλυση εργασιακών σχέσεων,  κατεδάφιση ασφαλιστικού συστήματος, λεηλασία μισθών, εξαΰλωση συντάξεων , ανεργία ,φτώχεια, ακρίβεια, εκδίωξη νέων κυρίως επιστημόνων σε άλλες χώρες ξεπούλημα εθνικού πλούτου, υποβάθμιση και κατάργηση δημοκρατίας εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας στη  Γερμανοκρατούμενη ΕΕ και την ΕΖ, υποταγή στα ευρωατλαντικά  κελεύσματα και προσβολή της εθνικής περηφάνιας και συνείδησης  και καθ υπόδειξη και εντολή του ΝΑΤΟ συμφωνίες με κάθε Ζάεφ.

Φτάσατε στο μέγιστο πολιτικό εκφυλισμό να αρπάζετε τα σπίτια χιλιάδων πολιτών  και να τα πουλάτε στα ξένα ΦΑΝΣ στην τιμή  του 3% αποκλείοντας τον πραγματικό ιδιοκτήτη που έχυσε αίμα και ιδρώτα μιας ζωής  για να το φτιάξει ,να εξαγοράσει το χρέος του σε τριπλάσια τιμή απ αυτήν που ξεπουλάτε στα ΦΑΝΣ .

 Για τις ανάλγητες πολιτικές σας επιλογές,  την  ανικανότητά σας και για την πολιτική σας, κυρίως στους πλειστηριασμούς, είστε ανεπιθύμητοι και ως βουλευτές, εκπρόσωποί μας στο Κοινοβούλιο και ως συμπολίτες μας ,ντροπή σας….

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας