Επικράτηση Ανδρουλάκη, πάνω από 68%-Πολύς θόρυβος για την ίδια χρεοκοπημένη πολιτική!

1047

Ευρεία νίκη σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνοντας πάνω από 68% με καταμετρημένο πάνω από το 60% των ψήφων.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η αρμόδια Επιτροπή Εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ), με ενσωματωμένο το 73,48% των ψηφισάντων στο Β’ γύρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 68,41%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 31,59%.

Με δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα η εκλογή του κ. Ανδρουλάκη θεωρείται σίγουρη. 

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να φτάσει στη Χαριλάου Τρικούπη για τις πρώτες δηλώσεις, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του και τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΚΙΝΑΛ κινήθηκε σε υψηλά νούμερα, καθώς πάνω από 206.000 άτομα πήγαν στις κάλπες για την ανάδειξη της ηγεσίας, με τους υποψήφιους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους και την αισιοδοξία για το μέλλον της παράταξης.

Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι έγινε πολύ μεγάλος θόρυβος από τα ΜΜΕ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ενώ το διακύβευμα πολιτικής από τις εκλογές αυτές και την ανάδειξη του νέου ηγέτη στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο, αφού όλα δείχνουν ότι το κόμμα αυτό και κάτω από την νέα ηγεσία του θα ακολουθήσει την ίδια χρεοκοπημένη πολιτική μέσα στο ίδιο κατεστειμένο πλαίσιο που έχει οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της αβύσσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας