Επίσκεψη Παν. Λαφαζάνη στην Ηλεία μαζί με τον Τ. Καραγιώργο από το Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α

1657
επίσκεψη

Η επίσκεψη του σ. Λαφαζάνη ξεκίνησε από τη συνέντευξη που έδωσε στα ΜΜΕ στη Νομαρχία Ηλείας, συνεχίστηκε με την παρακολούθηση της εξαίρετης εκδήλωσης που είχε συντονιστεί στο κτήμα Μερκούρη, προς τιμήν του δικού μας Ηλείου και πολύ αξιόλογου ποιητή Παναγιώτη Αρβανίτη (γιος του σ. μας Ντίνου Αρβανίτη).

Συνεχίστηκε το απόγευμα με συνάντηση με τον πρόεδρο κο Βαλλιανάτο και μέλη του συλλόγου της Ένωσης Παραγωγών Ηλείας, επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο Μπελογιάννη και κατόπιν συναντήσαμε τον δήμαρχο Κάστρου – Κυλλήνης κο Μοράντ μαζί με τον αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Χαρδά και στελέχη του δημαρχείου. Κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας Ηλείας συνόδεψε τον σ. Λαφαζάνη και τον Τάσο Καραγιώργο από το Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α σε όλη τους την περιοδεία και το αποτέλεσαν: ο συντονιστής της Λαϊκής Ενότητας Καραμάνης Γιάννης, ο Ντίνος Αρβανίτης, ο Πάνος Κορισιάνος, ο Γιάννης Ντίντιφας, ο Κώστας Λύγκας, η Ελένη Καραμάνη, ο Γιώργος Γαλύφας και άλλοι σ.

Κρατάμε τη διαβεβαίωση του σ. Λαφαζάνη ότι πολύ σύντομα θα επισκεφτεί και πάλι τον νομό μας, ώστε να έχει περισσότερες επαφές με απλούς πολίτες αλλά και φορείς του νομού. Ευχαριστούμε όλους όσους πλαισίωσαν την ιδιαίτερα σημαντική περιοδεία μας σε τόσο δύσκολους καιρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας