Εξηγώ γιατί αποχώρησα από τον «Παρλαπίπα»

5497
μέρκελ

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και αναγνώστες μου ότι αποχώρησα από τον ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ, διότι  ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας, μίλησε με πολύ απαξιωτικά λόγια για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, με αφορμή το Δελτίο Τύπου της ΛΑ.Ε για την επίθεση των Χρυσαυγιτών στον Γιάννη Μπουτάρη, προχθές, το Σάββατο το βράδυ. Το Δελτίο Τύπου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση. Αυτό, δεν άρεσε στον κ. Παπαπαναγιώτου και μου έστειλε μήνυμα στο messenger να μην ξαναγράψω τίποτα για τον Λαφαζάνη!

Έχω να πω τα εξής:

  1. Είμαι κάθετα και απόλυτα αντίθετη με τις θέσεις και την πολιτική τοποθέτηση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και στα κοινωνικά και στα εθνικά θέματα! Του έχω ασκήσει δριμεία κριτική άπειρες φορές για τα έργα και τις ημέρες του… Κανένα όμως χρυσαυγίτικο φυρερίδιο δεν έχει το δικαίωμα να “αποδίδει δικαιοσύνη” με μπουνιές και κλωτσιές.
  2. Η πορεία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι μία πορεία γεμάτη αγώνες λαϊκούς και κοινωνικούς. Έχει αναμετρηθεί με την εξουσία, το χρήμα και τα συμφέροντα κι έχει βγει νικητής. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι αυτό που έλεγε ο πατέρας μου για τους τίμιους πολιτικούς: Διέσχισε μόνος του και υπερήφανα την έρημο της πολιτικής!
  3. Γνωρίζω ότι οι άπειροι φίλοι μου θα επιδοκιμάσουν την απόφασή μου και θα με ακολουθήσουν.

1 σχόλιο

  1. Αγαπητή Τζούλια , συγχαρητήρια για την στάση σου . Κάθε άνθρωπος , και ιδιαίτερα όσοι έχουν αναφορά στην Αριστερά , δεν μπορούν να επιδοκιμάζουν τέτοιες ενέργειες , χαρακτηριστκό Χρυσών Αυγών , ενά;ντια σε πολιτικούς μας αντιπάλους.
    Προσωπικά και εγώ είμαι κάθετα αντίθετος με τις Νεοταξίτικες θέσεις του εν λόγω κυρίου τόσο στα κοινωνικά όσο και στα Εθνικά θέματα , όμως δεν θα επιδοκιμάσω ποτέ τακτικές Δεξιού Τομέα Ουκρανίας που κατέληξαν στην άνοδο των Νεοναζί στην εξουσία.

    Σχειτκά με την παραίτηση σου , επικροτώ και επιδοκιμάζω την απόφαση σου και όσα αναφέρονται ειδικά στον σ/φο Παν.Λαφαζάνη , του οποίου η πορεία είναι πασίγνωστη και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις .

    Κανένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχτεί υποδείξεις για το τι θα γράφει και τι δεν θα γράφει . Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός δεν επιβάλλονται παρά μόνο κατακτιούνται .

    Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας