Ενότητα-Ανατροπή-Έργο στο Μαρούσι: Ανοιχτή Συνέλευση 7/11, 19:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

1608
Ενότητα

Για μια πόλη των κατοίκων της, δημοκρατική, συμμετοχική, κοινωνικής αλληλεγγύης, λειτουργική, φιλόξενη, ανοιχτή σε όλους τους πολίτες

Η συντονιστική επιτροπή της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ καλεί τα μέλη, υποστηρικτές και φίλους της σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7-11-2018 και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους  τους πολίτες του Αμαρουσίου. Σε όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις της πόλης, παρατάξεις, συλλογικούς φορείς και ενεργούς πολίτες.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μαρούσι χρειάζεται ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ! Είναι ανάγκη να αναδειχθούν στο Δήμο νέες άφθαρτες δυνάμεις που δεν διοίκησαν μέχρι τώρα. Που ενώνουν και δεν διχάζουν τους πολίτες για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές επιδιώξεις τους.

Που δεν φέρουν ευθύνες για τη σημερινή θλιβερή και αβίωτη εικόνα της πόλης μας και της Αττικής. Δυνάμεις, που έδωσαν δείγμα γραφής και συνέπειας όλα τα προηγούμενα χρόνια, με την ενεργή συμμετοχή τους στους αγώνες των δημοτών του Αμαρουσίου για τα τοπικά προβλήματα, τα οποία και έθεταν για λύση στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Περιφέρεια, στο Κεντρικό Κράτος, στη Δικαιοσύνη. Δυνάμεις, που άσκησαν ουσιαστική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση στις  επιζήμιες πολιτικές της σημερινής δημοτικής αρχής,  και που πάντα προέβαλαν εναλλακτικές θετικές λύσεις για τα τοπικά και λαϊκά προβλήματα. Που συνδυάζουν την μαχητικότητα με τη γνώση και την εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση.

Σε όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε ως πολίτες τα τελευταία 20 χρόνια πρέπει να δοθεί ένα ΤΕΛΟΣ!

Στόχος μας η συγκρότηση ενός ευρύτατου Δημοτικού Συνδυασμού που θα αγωνιστεί μαζί με τους πολίτες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για μια πόλη ανθρωποκεντρική και βιώσιμη. Που θα εφαρμόσει πολιτικές που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους και ιδιαίτερα της νεολαίας και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Για  δημοκρατική, συμμετοχική, λειτουργική, περιβαλλοντική, αναπτυξιακή και πολιτισμική ανασυγκρότηση της πόλης υπέρ των κατοίκων της και όχι των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που είναι εγκατεστημένα στο Μαρούσι.

Για μια Αυτοδιοίκηση διεκδικητική απέναντι σε κάθε κεντρική εξουσία, με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, αυξημένες αρμοδιότητες, πόρους ανθρώπινους και οικονομικούς, κύρος και ισχύ, μοχλό τοπικής ανάπτυξης.

Για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων, την απόκρουση και την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και της σκληρής εποπτείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν δεσμευτεί στους δανειστές τις χώρας, ότι θα ισχύουν για πολλές δεκαετίες.

Για μια Ελλάδα κυρίαρχη, δημοκρατική, με κοινωνική δικαιοσύνη, εθνικά ανεξάρτητη ειρηνική και εδαφικά ακέραιη.

Καλούμε σε συστράτευση όλους και όλες που βρεθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες για να μη χαθούν οι δημόσιοι και ελεύθεροι χώροι, να μην εγκατασταθούν νέες υπερτοπικές χρήσεις στην πόλη, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στις γειτονιές και τα σχολεία, να μην υπονομευθεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας του Δήμου, να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις, να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι του Δήμου μόνιμη και σταθερή εργασία

Στη συνέλευση θα συζητηθεί και εγκριθεί η επικαιροποιημένη Διακήρυξη της παράταξης και θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μάϊου 2019.

Στόχος  είναι η συγκρότηση ενός ευρύτατου ανοιχτού, δημοκρατικού,  αγωνιστικού δημοτικού συνδυασμού που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των κατοίκων της πόλης μας για μια δημοκρατική, αγωνιστική, δημιουργική ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο Μαρούσι!

Στη συνέλευση θα χαιρετίσει και θα ενημερώσει για το θέμα της μεταφοράς των αρχαιολογικών μνημείων στο Υπερταμείο ο Στάθης Γκότσης μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Ο επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης και δημοτικός Σύμβουλος

Λευτέρης Μαγιάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας