Εντυπωσιακό: Το εμβολιασμένο Ισραήλ…πρώτο σε κρούσματα διεθνώς-Η ελληνική αστυνομία κατά υποχρεωτικότητας

494
Το εμβολιασμένο Ισραήλ…πρώτο σε κρούσματα διεθνώς

Η εντυπωσιακή αύξηση των κρουσμάτων covid 19 στο Ισραήλ…. αποδίδεται σε τρεις βασικές πηγές

Το Ισραήλ ένα από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη διεθνώς, συνεχίζει να κατέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, βρίσκεται στην πρώτη θέση στον κόσμο για τον αριθμό των κρουσμάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους τις τελευταίες επτά ημέρες.
Σχεδόν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα ξεπερνούν τα 10.000 ημερησίως και αυτός είναι ένας λόγος που χώρες όπως η Σουηδία απαγόρευσαν σε ισραηλινούς εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους να ταξιδεύουν ενώ και η ΕΕ έχει εκδώσει προειδοποίηση.
Βέβαια υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το Ισραήλ, ένα από τα πιο εμβολιασμένα κράτη διεθνώς και με πάνω από 2,2 εκατ πολίτες να έχουν εμβολιαστεί με 3 δόσεις Pfizer, καταγράφει κρούσματα ανά 1 εκατ κατοίκους που την φέρνουν στην πρώτη θέση διεθνώς.
Η εντυπωσιακή αύξηση των κρουσμάτων covid 19 αποδίδεται σε τρεις βασικές πηγές

1)Ξεκίνησε η σχολική χρονιά και το Ισραήλ ζήτησε από τους γονείς να ελέγξουν με tests τα παιδιά.
Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε περίπου 5.000 με 6.000 κρούσματα ημερησίως ωστόσο το 99,999% των παιδιών ήταν ασυμπτωματικά.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι επί της ουσίας τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από τον Covid 19.

Hebrew University: Οι βαριές νοσηλείες θα υποχωρήσουν κάτω από 500

2)Πριν να ξεκινήσουν τα tests στα παιδιά τα κρούσματα ήταν 4.500 με 5.000, ωστόσο από την μια μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και με 3 δόσεις – ειδικά οι ευπαθείς ομάδες – οπότε όπως αναφέρει το Hebrew University τις προσεχείς εβδομάδες οι βαριές νοσηλείες θα υποχωρήσουν κάτω από 500.
Από την άλλη όμως μεγάλο μέρος του πληθυσμού τόσο μεταξύ εμβολιασμένων αλλά και ανεμβολίαστων είχε προηγηθεί η φυσική ανοσία.
Όπως μάλιστα αποδείχθηκε από μια μελέτη σταθμό στα ιατρικά χρονικά λόγω της συμμετοχής καθώς το δείγμα προσέγγισε το 1 εκατ η φυσική ανοσία που αποκτάει ένας άνθρωπος εφόσον νοσήσει από covid 19 είναι από 13 έως 27 φορές ισχυρότερη από τα εμβόλια της Pfizer.
Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι ο καθηγητής πνευμονολογίας Βασιλακόπουλος πρόσφατα διαπληκτιζόμενος σε τηλεοπτικό σταθμό με τον Ιατρό Βασιλείου Διευθυντή μονάδα τεχνητού νεφρού, τον κατηγόρησε ως άσχετο… επειδή ο Βασιλείου ανέφερε ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη.
Ο Βασιλακόπουλος ουσιαστικά ανέφερε ότι δεν υπάρχει μελέτη για την φυσική ανοσία, αλλά η μεγαλύτερη μελέτη που έγινε ποτέ στο Ισραήλ τον διαψεύδει.
Οπότε ως επιστήμονας ο Βασιλακόπουλος θα ήταν σκόπιμο να μη παίρνει απόλυτες θέσεις και εκτίθεται.
Σημειώνεται επίσης ότι με βάση νέα μελέτη από το University of Virginia το εμβόλιο της Moderna είναι πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της Pfizer επειδή περιέχει 4 φορές περισσότερο mRNA.

3)Η εμπειρία από το Ισραήλ απέδειξε ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και πεθαίνουν.
Από τους 606 πολίτες που πέθαναν από covid 19 στο Ισραήλ τον Αύγουστο 2021, το 61% ήταν εμβολιασμένοι και από τους βαριά νοσούντες συνολικά 654, το 59% είναι επίσης εμβολιασμένοι.
Οπότε είναι μύθος ότι οι εμβολιασμένοι είναι άτρωτοι και οι ανεμβολίαστοι επιρρεπείς σε όλα και κινδυνεύουν.

Κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων τα σώματα ασφαλείας και η αστυνομία

Σε ανακοινώσεις τους που ξάφνιασαν σύλλογοι από σώματα ασφαλείας όπως Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας και πλήθους άλλων νομών και περιοχών σε ανακοινώσεις τους τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας στα σώματα ασφαλείας, στην αστυνομία κ.α.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να καταδείξει ότι υπάρχει σοβαρή υποβόσκουσα αντίδραση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
Οι ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων σε μεγάλους νομούς και περιοχές ανά την Ελλάδα τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
1-4ΒΝ.jpg

Υπάρχει ένας πολίτης στην Ελλάδα που μπορεί να καταγγείλει ότι υγειονομικός του μετέδωσε τον covid 19; – Απαράδεκτα τα μέτρα

Περίπου 5.850 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τέθηκαν σε αναστολή εργασίας και εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η αναστολή σημαίνει δεν πληρώνονται και δεν είναι ασφαλισμένοι, μέτρο απαράδεκτο, προσβλητικό και αντισυνταγματικό.
Το πρόσχημα ήταν ότι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν γιατί δήθεν οι υγειονομικοί ιατροί και νοσηλευτές έρχονται σε επαφή με ασθενείς.
Πρωτίστως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το κείμενο αυτό είναι άρθρο γνώμης, θα παρουσιάσουμε ορισμένα στοιχεία για να αποδείξουμε ότι όλα αυτά τα μέτρα είναι παραλογισμός.
Οι υγειονομικοί ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και όχι στα γηροκομία, το διευκρινίζουμε γιατί αποτελεί μια ξεχωριστεί κατηγορία – έδωσαν επί 17 μήνες άοκνα με μεγάλη αυταπάρνηση τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να παράσχουν νοσοκομειακή περίθαλψη με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν.
Όλοι έχουμε βρεθεί σε ένα νοσοκομείο, βλέπουμε τις ελλείψεις και τα προβλήματα και κατανοούμε ότι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα.
Το υγειονομικό προσωπικό έχει να αντιμετωπίσει πλήθος ασθενειών και ταυτόχρονα να διαχειριστεί και μια πρωτοφανή πανδημία.
Επί 17 μήνες και πιο πριν χρόνια και 10ετίες οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό κλάδο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με μεγάλη αυταπάρνηση και έρχεται σήμερα το ελληνικό κράτος, κατά τρόπο απαράδεκτο και επαίσχυντο και αντί να επιβραβεύσει όλους αυτούς τους ανθρώπους… τους θέτει εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας επειδή δεν εμβολιάστηκαν.

Ιατρός από νοσοκομείο της περιφέρειας και είναι ανεμβολίαστος μας έθεσε ορισμένα ερωτήματα τα οποία τα βρήκαμε ενδιαφέροντα

1)Τόσα χρόνια, δεκαετίες, υπάρχει ένα κρούσμα όπου ένας ασθενής μετέδωσε ένα μεταδιδόμενο νόσημα σε ένα υγειονομικό;
Το ερώτημα αυτό τίθεται γιατί η απάντηση έρχεται να αποδείξει ότι οι υγειονομικοί, γνωρίζουν που βρίσκονται σε ένα περιβάλλον υψηλής επικινδυνότητας και υποχρεωτικά πρέπει να παίρνουν μέτρα προστασίας.
Ότι λαμβάνουν μέτρα προστασίας είναι η αιτία, που ίσως πλην κάποιων εξαιρέσεων, σε καθολικό ποσοστό δεν υπάρχει μόλυνση ασθενή – υγειονομικού.

2)Υπάρχει έλληνας πολίτης που μπορεί να καταγγείλει ότι ιατρός ή νοσηλευτικό προσωπικό του μετέδωσε τον covid 19;
Επί 13-14 μήνες πριν τα εμβόλια γιατί δεν έχει αναφερθεί ούτε ένα κρούσμα όπου υγειονομικό προσωπικό μετέδωσε τον covid 19 σε ένα πολίτη.
Αντιθέτως υπήρξαν περιπτώσεις όπου πολίτες μετέδωσαν τον covid 19 σε υγειονομικούς παρά τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν.

3)Η χρήση προστατευτικών μέτρων, μάσκας κ.α. είναι μέρος της καθημερινότητας σε ένα νοσοκομείο.
Έχετε δει την μάσκα στο χέρι στην καθημερινότητα και κανονικά φορεμένη σε ένα υγειονομικό σε ένα νοσοκομείο.
Οι υγειονομικοί, γνωρίζουν ότι τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης είναι μέρος της δουλείας τους και της καθημερινότητας τους.
Οπότε το να προσπαθείς να επιβάλλεις μέτρα με διοικητικές εντολές, τύπου ή εμβολιάζεσαι ή βγαίνεις εκτός συστήματος είναι ηθικά ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και αχάριστο απέναντι σε ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό.

4)Η απομάκρυνση σχεδόν 5.850 υγειονομικών θεωρούμε ότι είναι ένα απαράδεκτο μέτρο που προσβάλει τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα, την απόδοση και τα χρόνια εργασίας όλων αυτών των ανθρώπων.
Οι υγειονομικοί δεν είναι φορείς ασθενείς, ξέρουν να προφυλάσσουν τους εαυτούς τους και των ασθενών τους.
Ορισμένοι φοβικοί πολίτες αναφέρουν εάν ο ιατρός δεν είναι εμβολιασμένος δεν δέχομαι να με εξετάσει.
Απάντηση
Τόσους μήνες εν μέσω covid 19 που σε εξέταζε και σε θεράπευε δεν είχες πρόβλημα… υποκριτή.

Η άποψη μας ξεκάθαρη.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδος είναι προβληματικό από πολλές απόψεις.
Όμως το να επιβάλλεται το κράτος και να παραγνωρίζει τις θυσίες των υγειονομικών είναι απαράδεκτο, ανήθικο, ντροπιαστικό.
Οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί, πρέπει να επιστρέψουν δεν περισσεύει κανείς.
Όλα τα υπόλοιπα, οι δήθεν ανησυχίες, η δήθεν αγωνία για τον covid 19 είναι προσχήματα και προφάσεις….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας