Εμπρηστικός Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή!

2120
βουλευτές

Με το γνωστό εμπρηστικό του ύφος εμφανίστηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας ευθέως ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές… αν βάλουμε και κανέναν φυλακή»!

Κατά την τοποθέτησή του, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Τις εκλογές θα κερδίσουμε αν δεν κόψουμε συντάξεις και αυξήσουμε βασικό μισθό. Αν υλοποιήσουμε αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Αν βάλουμε και κανένα φυλακή. Πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά, «λησμονώντας» και αυτός, όπως και πλήθος άλλων στελεχών του μεταλλαγμένου νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, ότι έχει ψηφίσει και ο ίδιος τις «επιταγές» του τρίτου μνημονίου, που επέβαλαν, μεταξύ άλλων και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Κάλεσε μάλιστα τη Δικαιοσύνη «να επιταχύνει αυτό που κάνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», είπε και πρόσθεσε ότι «αν δε σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία».

Τέλος, είπε ότι αν στη Συνταγματική αναθεώρηση δεν προβλεφθούν αλλαγές, δεν θα υπάρξει καμία υλοποίηση αριστερού σχεδίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας