Ελληνοφρένεια ή φρενομανία κατά Λαφαζάνη;

2869
λαφαζάνη

Του Ν.Ζ

Η Ελληνοφρένεια του Real FM είναι μία εκπομπή σάτιρας και χιούμορ. Το χάνει συχνά είναι αλήθεια. Αλλά εκεί που χάνει τ’αυγά και τα πασχάλια είναι με τον Λαφαζάνη.

Όσο στην Ελληνοφρένεια λένε ότι ο Λαφαζάνης δεν μετράει, δεν είναι τίποτα, είναι περίπου για πέταμα και δεν πρέπει να ασχολείται κανείς μαζί του, τόσο περισσότερο στριφογυρίζουν γύρω από το όνομα του και άλλο τόσο τον τιμούν με άγαρμπες επιθέσεις και κακόγουστες ειρωνείες, οι οποίες μόνο πικρόχολα σχόλια επιδαψιλεύουν.

Αυτό που τελευταία ενόχλησε σφόδρα τους Ελληνοφρενείς, είναι οι “αποκαλύψεις” Λαφαζάνη  για τον δύσμοιρο Βαρουφάκη, άξιο της συμπάθειας τους.

Είπαν, λοιπόν, οι Ελληνοφρενείς μας κάτι που όλοι οι ενοχλημένοι ακόλουθοι του Βαρουφάκη μηρυκάζουν πανομοιότυπα: Μα τώρα θυμήθηκε ο Λαφαζάνης πως ο Βαρουφάκης υπόγραψε φαρδιά πλατιά την επέκταση της Δανειακής Σύμβασης του 2ου μνημονίου μαζί και τα προαπαιτούμενά της και τόσα άλλα;

Είναι θλιβερό αλλά φαίνεται ότι όλοι οι Ελληνοφρενείς, μπροστά στην διατεταγμένη εμπάθεια τους προς τον Λαφαζάνη, χάνουν την μνήμη τους και κάθε αξιοπιστία.

Διότι αν έκαναν τον κόπο να ανατρέξουν έστω δι’ ολίγον στον τύπο και τα site εκείνης της περιόδου, θα έβλεπαν, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τον σάλο που είχε προκληθεί τότε από τις αντιδράσεις Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας στην συνθηκολόγηση Βαρουφάκη- Τσίπρα για την Δανειακή Σύμβαση, την σύγκληση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερή Πλατφόρμα στην οποία μόνο με ελάχιστους ψήφους διαφορά διεσώθη ο Τσίπρας και την αποτροπή της εισαγωγής της Δανειακής Σύμβασης για νομιμοποίηση στη Βουλή, μετά την δήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας ότι θα καταψήφιζε την Σύμβαση, με συνέπεια να έπεφτε πρόωρα, μόνο με ένα μήνα διάρκεια, η κυβέρνηση.

Μόνο πολύ αργότερα μαθεύτηκε το πραξικόπημα με τον τότε Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του κράτους  ο οποίος παρανόμως και κάτω από το τραπέζι γνωμοδότησε ότι αρκούσε η υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών για να θεωρηθεί ότι η επέκταση της Δανειακής Σύμβασης  δέσμευε και την χώρα.

Το πρόβλημα, όμως, της Ελληνοφρένειας, όπως καλή ώρα και της Εφημερίδας των Συντακτών, δεν είναι η αλήθεια αλλά για παρεμφερείς και συγγενικούς και για τις δύο λόγους, ο Λαφαζάνης! 

Άξιοι συγχαρητηρίων!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας