Ελληνικό: Η απόλυτη καταστροφή!

592
Η απόλυτη καταστροφή!
Αγόρασαν με το 1/5 της αντικειμενικής. 7 χρόνια μετά, ΘΑ καταθέσουν το 1/3 του τιμήματος, αφού κατεδαφίσαμε (για φιγούρα) τα υφιστάμενα κτίρια με δημόσια δαπάνη!
Προβλέπουν στα 6,5 χιλιάδες στρέμματα του Ελληνικού, τον ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ σε όλη την Αττική.
Τεμαχίζουν τη γη για να προπουλήσουν σε “επενδυτές”. Καζίνο με εστιατόρια κλπ, μεγαθήρια γραφείων, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αττικής, εμπορικό κέντρο στη θάλασσα, 800 μονοκατοικίες, ουρανοξύστης κατοικιών!
Μεσίτης πολυτελείας η Lamda, θα αποκομίσει τεράστια κέρδη πουλώντας αέρα, ενώ ο πνεύμονας του Ελληνικού προβλέπεται να είναι ένα τεράστιο γιαπί και να ρυπαίνει τον τόπο για δεκαετίες…
Ήδη οι σοβαροί κατασκευαστές ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ από την περιοχή. Η τεράστια προσφορά σε γη και κατοικία, είναι βέβαιο ότι θα ρίξει κατακόρυφα τις τιμές. Το γιαπί θα είναι μόνιμη εστία ρύπανσης και όχλησης για την ευρύτερη περιοχή.
Πόσο δικαιωθήκαμε όσοι εκφράζαμε από την αρχή αταλάντευτα την αντίθεσή μας…
Τι μας έλεγαν;
Ότι το Ελληνικό θα δώσει ώθηση στον τουρισμό! ΤΟΤΕ τα μοντέλα της TUI προέβλεπαν 80 εκατ. τουρίστες το 2025! Κι ερχόμαστε σήμερα και μετατρέπουν τα ξενοδοχεία ουρανοξύστες σε κατοικίες!
Και όχι μόνο αυτό. Τα μεγαθήρια εμπορικά κέντρα θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στον εμπορικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής.
Το υποτιθέμενο “πάρκο” θα μείνει φυσικά στα χαρτιά γιατί χωροθετήθηκε πάνω στους αεροδιαδρόμους του μπετόν βάθους 10 μέτρων! Που αλήθεια στον κόσμο καθαιρέθηκαν ποτέ αεροδιάδρομοι?…
Δεν είναι μόνο απάτη η “επένδυση” της Lamda στο Ελληνικό.
Δεν είναι μόνο τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή.
Δεν είναι μόνο καταστροφή για τους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες ακινήτων ευρύτερα.
Είναι πάνω απ’ όλα μια ατελέσφορη, υπερφίαλη και μη βιώσιμη επένδυση.
Μια βλαχονεοπλουτίστικη καταστροφική “επένδυση”, που θα στιγματίζει για δεκαετίες όσους την εμπνεύστηκαν, την ψήφισαν και την στήριξαν.
Να μην ξεχάσουμε φίλοι μου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενεές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας