Ελλάδα – Σουηδία δραματική σύγκριση

1613
Ελλάδα - Σουηδία δραματική σύγκριση
Θάνατοι από covid:

30/9/2020 
Σουηδία     5.844
Ελλάδα          391
30/9/2021
Σουηδία     14.822
Ελλάδα       14.828
Συμπέρασμα: 
Οι δύο χώρες που έχουν τον ίδιο περίπου πληθυσμό, λίγο πάνω από 10 εκατ. έχουν από την αρχή της πανδημίας τον ίδιο αριθμό θανάτων, με την πολύ μεγάλη διαφορά όμως ότι η Σουηδία είχε 5 κύματα πανδημίας ενώ η Ελλάδα 4.
Η Σουηδία δεν έκανε ποτέ lockdown, δεν είχε επιβάλλει ποτέ απαγορεύσεις παρά μόνο συστάσεις προς τους πολίτες της, δεν πίεσαν ποτέ για εμβολιασμό των παιδιών και πολύ περισσότερο ποτέ δεν επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κανένα κλάδο ούτε καν στους υγειονομικούς. Σ’ όλες τις Σκανδιναβικές χώρες απαγορεύεται ο εργοδότης να ξέρει αν ο εργαζόμενος του είναι εμβολιασμένος.
Το σημαντικότερο όμως, στη Σουηδία εδώ και δύο μήνες εκμηδενίστηκαν οι καθημερινοί θάνατοι, η ζωή συνεχίζεται κανονικά και με την οικονομία τους σχεδόν ανεπηρέαστη.
Δυστυχώς στην χώρα μας πάμε από το κακό στο χειρότερο, με απαγορεύσεις, κυνηγητά, υποχρεωτικότητες,  χωρίς να αποκλειστούν  παραπέρα καταστροφικά lockdown. Ήδη ανακοινώθηκε μίνι καραντίνα για Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Καμία σκέψη για πραγματικά υγειονομικά μέτρα. Η επιτροπή των “ειδικών” δυστυχώς στο κόσμο της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας