Εκεί που μας χρωστούσανε…ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα κλήθηκε για εξηγήσεις…

1043
έλληνας

Εκεί που η Τουρκία ήταν ένοχη για ένα άκρως επιθετικό και επικίνδυνο εμβολισμό του ελληνικού λιμενικού σκάφους, εντός μάλιστα των ελληνικών χωρικών υδάτων στην Κω και όφειλε να ζητήσει συγγνώμη και να δώσει εξηγήσεις, φτάνει στο σημείο τέτοιας θρασύτητας ώστε να ζητάει από την ελληνική πλευρά και τα ρέστα.

Όλα δείχνουν ότι είμαστε στην αρχή ιδιαίτερα τραγικών εξελίξεων με την Άγκυρα να πυρπολεί τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, επιζητώντας την παρέμβαση των όπλων.

Στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, μετά το επεισόδιο με το σκάφος του λιμενικού και την τουρκική ακταιωρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, ο Έλληνας πρέσβης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με «παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων, αλλά και την κράτηση δημοσιογράφων».

Να σημειωθεί πως το πρωί εκλήθη στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα με αφορμή το περιστατικό που συνέβη ανοικτά της Κω, όταν τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας