Εισαγγελείς δεν υπάρχουν για τον κ. Βελόπουλο;

2056
βελόπουλο

Ολοκληρώνει με ένα πακτωλό χρημάτων με πεντακάμερη πανάκριβη κάλυψη προεκλογικών συγκεντρώσεων και μονοπώληση  κρίσιμων ωρών των επαρχιακών τηλεοπτικών σταθμών έναντι ιδιαίτερα υψηλού τιμήματος, ο καναλάρχης και επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” Κυρ. Βελόπουλος.

Φυσικά, όλα τα κατεστημένα κόμματα και οι παραφυάδες του συστήματος χρηματοδοτούνται παχυλότατα, κοινώς εξαγοράζονται με οδυνηρές για τον τόπο συνέπειες, από την διαπλεκόμενη και εξαρτημένη από παγκοσμιοποιητικά κέντρα ολιγαρχία.

Το κακό όμως με τον Κυρ. Βελόπουλο, ένα μικρό κόμμα με πολύ μεγάλες και γεμάτες τσέπες έχει παραγίνει.

Όπως έχει παραγίνει η φτηνή δημαγωγία και εθνοκαπηλία του.

Διότι πως θα αμφισβητήσει την επιτροπεία της χώρας όταν στηρίζει αναφανδόν το ευρώ και ομνύει στην αποπληρωμή του ασήκωτου και μη βιώσιμου χρέους;

Και πως θα προωθήσει την εθνική ανεξαρτησία όταν προσκυνά την Γερμανική Ε.Ε, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ενώ κάνει ανοίγματα στην Ρωσία του Πούτιν που δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό;

Πέραν αυτού, για να εκμεταλλευτεί τα εθνικά αισθήματα του ελληνικού λαού, καταφεύγει σε άκρως επικίνδυνες ψηφοθηρικές εξαγγελίες χουντικού τύπου, ανακηρύσσοντας ελληνικές την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο.

Αυτά έλεγε και ο Ιωαννίδης το ’74 και είδαμε τι ακολούθησε και που κατάντησε η Κύπρος, η οποία τώρα βιώνει τον Αττίλα-3.

θα βρεθούν πολίτες που θα παρασυρθούν στην κάλπη ρίχνοντας ψηφοδέλτια (Ανθ)ελληνικών λύσεων;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας