Εγώ, ο Έλληνας

2859
Εκβιαζόμαστε

 

Δεν μπορώ να το καταπιώ (ούτε με γκαζόζα) και επανέρχομαι. Επί μακρόν οι Έλληνες εν όψει της υπαγωγής τους στα Μνημόνια διασύρθηκαν. Διασύρθηκαν διεθνώς. «Τεμπέληδες» μας ανέβαζαν, «διεφθαρμένους» μας κατέβαζαν.

Ο ελληνικός λαός διασύρθηκε από τους ίδιους του τους ηγέτες (Γιωργάκης) και κάθε είδους τυχάρπαστο (Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση και άλλους) της εκάστοτε κουστωδίας τους. Σήμερα ο Τσίπρας διασύρει κατ’ επανάληψιν τους «διεφθαρμένους» και τους «τεμπέληδες» ως «εθνικιστές, λαϊκιστές, λαϊκά λαμόγια και ηλίθιους»!

Ακόμα και το ίδρυμα Open Society του Σόρος παραδέχεται ότι «η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη στον συμβιβασμό», όπως αδημόνως αποκαλεί τη συμφωνία Ζάεφ – Τσίπρα υπό τον Πάιατ. Ο Τσίπρας όμως όχι! – για αυτόν πλειοψηφίες και μειοψηφίες έχουν την αξία μιας γκαζόζας.

Αλλά δεν είναι (ούτε) αυτό το ουσιώδες. Το (γελοιωδέστατο) ουσιώδες είναι ότι ο Τσίπρας βρίζειτους Έλληνες (πλειοψηφίες και μειοψηφίες) κατά το δοκούν, με άνεση, με θράσος χιλίων Πολάκηδων.

  Εγώ ο Έλληνας (αριστερός, δεξιός ή ό,τι άλλο) είμαι τη μια φορά ηλίθιος, την άλλη χρυσαυγίτης και πάντα res (πράγμα) – που εμπορεύεται ο κάθε δημαγωγός, ο ένας χειρότερος απ’ τον άλλον.

Και δεν είναι μόνον το γεγονός ότι ο Τσίπρας με αποκαλεί ηλίθιο κι εσένα βλάκα, είναι το ότι όλο αυτό το κάνει χωρίς καμιά επίγνωση του τι κάνει, χωρίς καμιά συναίσθηση! Αυτό είναι τοχειρότερο. Ο Τσίπρας έχει συνηθίσει πια τη δημόσια εκδοχή του εαυτού του.

Μετά από τόσα ψέματα, τόσα κόλπα, τόσες εξαπατήσεις, ο άνθρωπος αυτός θα χαρακτήριζε λαϊκιστή ή ηλίθιο οποιονδήποτε δεν μοιάζει στην κακομοιριά του συρφετού που τον ακολουθεί.

«Και ποιος είσαι συ που με ρωτάς;» αγριεύθηκε ο ημιάγριος Πολάκης σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν (οτιδήποτε). Είμαι αυτός που θα έπρεπε να υπηρετείς, θρασίμι! Ο Έλληνας και η Ελληνίδα, ο δεξιός, ο αριστερός και ό,τι άλλο με έχει φωτίσει το μυαλό μου να είμαι.

Και συ με λες ηλίθιον! Όχι, ούτε Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης είσαι, ένας κομίντιαν με στρεβλά ελληνικά, ρηχός στις σκέψεις, ούτε τίποτα. Ένας υπηρέτης του λαού (όλων) είσαι, που όμως υπηρετείς τους Αμερικανούς. Εσύ που μας λες με πρώτη ευκαιρία ακροδεξιούς, έχεις μακελέψει το Σύνταγμα και έχεις μαζί με τους προγενέστερους από σένα μνημονιακούς πρωθυπουργούςυποδουλώσει την Ελλάδα σε βαριά μακρόχρονη σκλαβιά. Και με λες ηλίθιο;

Λες ηλίθιον εκείνον που κοροϊδεύεις με ψευτοαυξήσεις; Ναι τον λες ηλίθιο, διότι για ηλίθιο τον έχεις. Αν όμως αυτό δεν είναι ηλίθιο, τι είναι; Νομίζεις ότι ο κοσμάκης είναι οι 153 διανοούμενοι (φίλοι συν διορισμένοι και συγγενείς) που υποστηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι όλοι οι άλλοι είναι ακροδεξιοί, «μακεδονομάχοι» (όπως υβριστικώς τους αποκαλείτε) και εθνικιστές;

Ο Ζάεφ τουλάχιστον αποκαλεί τον λαό του Μακεδόνες, δεν τους αποκαλεί όπως εσύ,εθνικιστές και βλάκες. Αυτή είναι η νέα κανονικότητα για μένα τον Έλληνα; Να με βρίζετε μεταξύ τυρού και αχλαδίου με τον Μακρόν; Να γελάει μαζί μου ο Πάιατ (ώσπου να με στείλεικρέας για τα κανόνια); Να μου πίνει το αίμα ο δανεισμός των Δυνατών που εσύ νομιμοποίησες; Αν είναι έτσι, είμαι όντως βλαξ! Κι έχεις δίκιο να με λοιδορείς με τέτοια περιφρόνηση, άλλοτε χασκογελώντας με τον Μακρόν κι άλλοτε συνωμοτώντας με τον Ζάεφ.

  Έχει τραβήξει πολύ ο εξευτελισμός των Ελλήνων. Η τρομοκρατία εναντίον τους,οικονομική και ιδεολογική. Έχει πιάσει πάτο ο εξευτελισμός του πολιτεύματος – της γκαζόζας.

Η κυβέρνηση που μιλάει με το στόμα του Πολάκη σκέφτεται με το μυαλό του Καρανίκα και πράττει τα έργα του Πάιατ, έχει πάρει την κατιούσα και μαζί της συμπαρασύρει ό,τι έχει απομείνει από την αξιοπρέπεια των Ελλήνων – αντί Καμμένου, Μπίστης! αυτό είναι τοπρόταγμα.

  Ώσπου να διαβάσετε αυτές τις γραμμές, το δημόσιο χρέος θα έχει ανέβει κάνα δυο εκατομμύρια ευρώ κι άλλα τόσα το ιδιωτικό. Όμως είσθε ηλίθιοι.

Εγώ ο Έλληνας, εσείς, όλοι μας, μια αρμαθιά, κατά τον Τσίπρα, ζωντόβολων.

Πλην του Δανέλλη που «χρησιμοποιεί το μυαλό του», όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αρμοδιότητος Πολάκη. Ή για να εκφρασθώ αρχαιοπρεπώς: Πας Έλλην μη Δανέλλης, μαλάκας

 

Email: stathispontiki@gmail.com

*Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας